Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Баптиста освен неколку добри утакмици не пружи ништо друго. Тоа што направил направил, ама кога има подобри играчи, не чини само место да фаќа. Имаме многу играчи у средина, некој мора да си иде. И од овие сите кога би бирал, тоа би било Баптиста. Порано ми беше еден од омилените играчи, ама како игра се повеќе не го сакам.
Нека му е со среќа
Потполно се слагам :)
Некој мораше да замине, најлогичен избор е Баптиста :toe:...
па Бапти тоа е, со среќа нека му е во Рим.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Baptista отиде во Рома а? ај подобро за него во Реал на клупа дремеше таму барем ке игра повеке

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да, треба напаѓач да го замени Солдадо на клупата. Кој ке го грее тоа столче ?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Е да се искажам и јас :)
Многу ми е мило што баптиста отиде во рома, ја коче цела игра на реал. 5 натревара игра лошо 1 добар таков ни во вардар ќе нема место :pos2: се шалам
btw. Robinho почна многу да ме нервира. Реал го донесе од бразил го направи талент-професионалец а сега:
-Robihno: Јас ги кажав моите услови реал ме сметаат како дете, не ме пуштија на олимпијадата, во челзи ми нудат подобра плата...
Па кој к.р веќе нека оди и без него можеме

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Рафа ќе “грее“ клупа бе каков Солдадо :pos2::pos2::pos2:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ауууу и на мене ми замириса дури:pos2::pos2:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Е да се искажам и јас :)

btw. Robinho почна многу да ме нервира. Реал го донесе од бразил го направи талент-професионалец а сега:
-Robihno: Јас ги кажав моите услови реал ме сметаат како дете, не ме пуштија на олимпијадата, во челзи ми нудат подобра плата...
Па кој к.р веќе нека оди и без него можеме
Во право е за тоа има најмала плата а е еден од најдобрите ..мора да го почитуваат повеќе во Реал :smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Во право е за тоа има најмала плата а е еден од најдобрите ..мора да го почитуваат повеќе во Реал :smir:
Шустер си кажа: Ние сметаме на робинјо во сезоната 2008-2009 тој е еден од најдобрите и немам намера да го продавам.
Што повеќе сака робинјо. За платата можеби треба да му се покаче-заслужува ама тие таму што се задолжени за овие работи тие повеќе знаат за колко заслужува робинјо а за колко не.
Така да ако сака нека си оде од реал, никој не го тера на сила да остане

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Баптиста патуваше со тимот во Германија, и е планиран вечерва за да игра против Франкфурт.:)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Баптиста патуваше со тимот во Германија, и е планиран вечерва за да игра против Франкфурт.:)
:kesa: Јас мислев дека веќе е во Рим :nesum:
Ај нека оде веќе само им ја коче играта на реал

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
:kesa: Јас мислев дека веќе е во Рим :nesum:
Ај нека оде веќе само им ја коче играта на реал
Уживај ти, има кој да мисле за тоа, си кажа Шустер дека Баптиста нема да игра прва постава, Де Ла Ред ќе добие шанса, а и Жулио не заслужува таков третман после се што направи за нас, особено на 23 Декември минатата година. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom