Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Уште сакате Баптиста да остане ? :) Само фаули праеше, нишо друго. Добра утакмица, само да имаа подобра завршница, ќе победеа. Ај ќе видиме со Валенсија, само ако не даваат на сител. Рече Игорче дека ќе има.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Првото полувреме не го гледав ама второто убаво ги згазивме :)
Савиола пријатно ме изненади, ќе го биде, на Раул и Руд очигледно им требаат подолги подготовки за да влезат во форма.
Робињо :pipi:

Edit: Како беше меилот на Игорче да го опитаме дали ќе има пренос од Супер Купот во Недела? :)

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не го гледав натпреварот ама ко што кажувате Реал изиграл убаво браво за Робињо со постигна погодок..Треба да го пренесуваат супер купот на Сител ама прашајте го Игорче на маил ако знај некој. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе не фрлајте одма по Баптиста, добар е човекот. Сега има нормално и кога не ти иде. Савиола му иде некако во Германија кога игра, и лани против Хановер изигра добро, еве и сега :) Раул изигра добро, а Робињо и не беше којзнае што...Браво за ОКА, се изнабрани у пм еј :) Кога ќе се сетим само лани што се им одбрани на Баерн, 27 шута на гол ми се чини...се здиве :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Кога е следниот натпревар на Реал?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
17.8.08 Недела во 20,30 на Местаља првиот меч од Суперкупот:)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
А хајлајтс некој ако сака и ако може да даде

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Не го гледав натпреварот ама од хајлајтсот гледам дека овој голман е луд.:vozbud:
Магионичар,што се извади и одбрани секоја чест за човекот.А мИслам дека Сител ке дава пренос од Суперкупот и од лигата(не сум сигурен не ме држете за збор):helou::)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Фокс Србија ќе го пренесува Суперкупот во живо :vozbud:
во случај ове нашиве да не го давет

Статус
Затворена за нови мислења.