Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Значи напрајвме подобар трансвер одколку со Роналдо шо би бил :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи напрајвме подобар трансвер одколку со Роналдо шо би бил :)
Многу точно кажано и тоа за смешна сума,;)

Лани кога се одлучуваше Снеијдер или ВДВ јас навивав за ВДВ или двајцата ама ако требаше да изберам еден го избирав ВДВ. После ме моите очекувања ги задоволи и Снејд но сеа двајцата.....топ:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Конечно играч што може да го замени Зидан :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Најновите вести кажуваат дека РЕАЛ ја прифатил понудата од Рома и дека трансферот и заминувањето на Баптиста е готова работа.(значи најверојатно остануваме без ЅВЕРОТ).А РЕАЛ спремал понуда за Виља.(не би ми пречело да го доведат):):):helou:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Да си остане Робињо,па Виља здравље догодина да го доведеме.:):)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Нека си остане Робињо не ни треба Виља и така имаме многу напагачи

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Е го дадоа, и го дадоа Баптиста:nerv:...им се исполни желбата
Ајде повеќе ке игра во Рома...нема да го чуваат толку време на клупа како Реал...и со Сисињо иста приказна...еден од најомилените мои играчи...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Подобро што го дадоа бе. Реал не смее да мисли само за себе, треба да мисли и на играчот, Баптиста има стварно многу квалитет а не е фер да седи на клупа цела сезона. Добро што отиде во Рома, и благодарен сум му за голот на Ноу Камп до небо!

А ова со Хави Гарсија не ми се свиѓа ич!!! Знам дека нема место, но нека го дадат на позајмица пак, не да го продаваат.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Реализиран е трансферот на Баптиста?Уште нема потпишано па можи нема да замини во Рома ама поубаво е за него да замини ке добива повеќе шанса.Мнгоу му сум благодарен за се што направи за Реал.

Член од
10 август 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Тооо друже ме зезна сакав јас да отворам ама никако да се наканам иначе јас сум голем фан на кралевите може и најголем на форумов...........
А јас сум уште поголем :) Јас сум голман...а Икер Касиљас не го заменувамм со Н И К О Ј ... ШАмПиОнИиИ и Оваа Година :P :P ;)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Браво бее..а инаку јас гласам робињо да остане :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Баптиста освен неколку добри утакмици не пружи ништо друго. Тоа што направил направил, ама кога има подобри играчи, не чини само место да фаќа. Имаме многу играчи у средина, некој мора да си иде. И од овие сите кога би бирал, тоа би било Баптиста. Порано ми беше еден од омилените играчи, ама како игра се повеќе не го сакам.
Нека му е со среќа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom