Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Screw Гранеро,само Де Ла Ред да не си оди:nesum:

Абе каков Де Ла Ред, Гранеро е права машина за него, ко Диара со техника е :) дури и на Редондо ме потсеќа по малку, и тоа само од игри во Гетафе, ами пак да заиграше во белиот дрес, шо надеж имав во ова дете, уште не му се верува глупаци еејјј :uvo:

Па и оној просечниот Хави Гарсија го вратија :nesvest:

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Нека му е со среќа, можеби за нас не е добро но за него во секој случај да, зошто во Реал немаше шанса да фати место, како и сите млади играчи на Реал. Можеби некогаш ќе се врати пак во Реал, но тогаш како многу подобар (сега не е). Продолжуваат со избрзаните одлуки Реал, сега го продадоја и после ќе мора да го купат за 10 милиончиња. Ама ако, мене ми е гајле не ги давам јас парите :)
цената сигурно ќе му порасни, ама во договоро има buyback clause, значи Реал се имат договорено за одредена сума на пари да го купат назад. и да му порасни цената на 50м џабе, Реал го зема назад за договорената сума

Мадрид напиша:
Па и оној просечниот Хави Гарсија го вратија :nesvest:
Де ла Ред и Хави Гарсија имаја buyback clause. можи на проба ги купија назад да ги тестират една сезона, па ако се тапа да ги шитнат засекогаш. Хави Гарсија мислам дека го зедоја за да го продат за поголеми пари

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Де ла Ред не е баш тапа, за разлика од Хави Гарсија многу подобар е од него. Којзнае дали има клаузула за враќања на Гранеро за одредена сума на пари.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Де ла Ред не е баш тапа, за разлика од Хави Гарсија многу подобар е од него. Којзнае дали има клаузула за враќања на Гранеро за одредена сума на пари.
However, like de la Red his transfer comes complete with a buy-back clause that could see him return to Real Madrid at any given time.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Каков Роналдо бе , фудбалов е тимска игра како шо игра Реал а не како во Манчестер само Роналдо игра ама ќе падне од форма и тој како Роналдињо , а баш би сакал да се сретнеме некако во ЛШ и да видите тогас кој е Реал и неговата тимска игра .

братче ного си грешка ... роналдо игре сам... и ке кажаш јунајтед не игре тимска игра ...зашо бее шампиони у премиер лигата зашо станаа европски шампиони .... а за формата ке видиме .... (не сваќајте како провокација ...)поз :smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не дека е тапа Де Ла Ред ама подобар од Гранеро не е, барем според мои лични убедувања, има нешто и во Де Ла Ред, не за џабе го земаа за Репрезентација, па и гол даде, ама ја од младинците најмногу се надевав на Гранеро, шо знам, најперспективен ми делуваше.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не го отпишувајте прерано Хави Гарсија, според мене со висината и техниката што ја има е подобар од Де Ла Ред. Работата е што играше во послаб тим, немаше такви услови како во Гетафе за да се покаже. Криво ми е за Гранеро, но можеби вака е подобро, следнава сезона ќе има уште повеќе шанса, затоа што Де Ла Ред нема да биде таму, па средината повеќе ќе може да ја контролира. Ќе видиме, времето ќе покаже.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
абе остај Хави Гарсија, замисли шо ќе се дешава кој ќе пораснат Роналдо, Зидан и Лаудруп џуниор :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Џабе е, и Де ла Ред и Хави Гарсија и Гранеро...џабе им е. Во Реал нема да фатат место тоа е сигурно, посебно што се работи за играчи од средината на теренот. Покрај Гути, Гаго, Диара, Снајдер, Баптиста, Робињо, Робен (ај последниве двајца да не ги сметаме) тешко дека ќе фатат место...едноставно невозможно е!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Aбе криво ми е за Гранеро ама пак размислете не е за џабе даден во Гетафе. Реал и Гетафе имаат огромна врска особено со играчиве мислам дека и друг дадовме таму на позајмица од младите летово.

И така сега планиран е да дојде искусен играч во средината ВДВ, Роналдо, Кварезма некој, така да не го снајде истот што и Солдадо отиде во Гетафе. Нека се изгради како вистински играч и ке биде вратен назад верувам.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Aбе криво ми е за Гранеро ама пак размислете не е за џабе даден во Гетафе. Реал и Гетафе имаат огромна врска особено со играчиве мислам дека и друг дадовме таму на позајмица од младите летово.

И така сега планиран е да дојде искусен играч во средината ВДВ, Роналдо, Кварезма некој, така да не го снајде истот што и Солдадо отиде во Гетафе. Нека се изгради како вистински играч и ке биде вратен назад верувам.
Дани Парехо

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ако остане Баптиста ќе плачам :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Дани Парехо
Парехо моментално игра за У-19 репрезентацијата на Шпанија, главен плејмекер е, ако имате можност гледајте го на Еуроспорт даваат пренос, Шпанија - Германија играат.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да да, го гледав. Стварно детето е ТОП, останав без зборови. Прав плејмејкер, има техника невидена. За малку ќе дадеше и гол од корна. Ајде кој не ја гледал, ќе има можност да ги следи Шпанија и наредниве денови, ми се чини дека ова беше прва утакмица од групите.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Ако остане Баптиста ќе плачам :)
Не знам што има толку лошо ако остане,туку спротивно би било супер , Баптиста игра во средина ,полушпиц и шпиц ..што значи може да замене повеќе играчи во случај на повреда или слично . Јас искрено сакам да остане онака ми се допаѓа како игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom