Купуваа продаваа, и се за џабе..титули немаше. Подобро е вака...Мислев Калдерон ќе ме израдува вчера за роденден со некој играч(ВДВ)..ама ништо...ќе треба да почекаме да видиме дали ке дојде...
Си викам нешто чудно ми е летово...и ми текна дека уствари Реал нигде го нема овој трансфер период...мислам за разлика од претходните години кога купуваа,продаваа парче правеа...сеа никој не земаа...добро Гарај...ама на позајмица е пратен...не можеме да се израдуваме на некој нов играч...не дека им треба толку нов играч во екипата...ама чисто за нас...фановите...ич не им текнува на нас летово....хахахахаха...
Има чартер или со преместување ке идеме за Мадрид :helou:
Не бе ти па, ќе му се јавиме на Пеџа да прате тоа приватниот џетИма чартер или со преместување ке идеме за Мадрид :helou:
Право да ти кажам, толку се ретарди па шо и да направат веќе не можат да ме изненадатАААААААААаааааааааааахахахахахаааааааааххххххххаааааааахахахахахахах. Колку се глупи тие од Сител.. лоооооооооооллл Сабајлето нешто имаше "шушкање" демек реал прифатиле 60 мил. евра од челзи, и они го дават тоа на вестите. А пред малку време, агенто на робињо изјави дека немало никаква понуда...
Ботовииииииии....... Ке зеем ке ги избришам веке од твто.
Штета шо ни тие права не ги купуваат туку имаат sky и така преноси даваат инаку скапи се тие права за онакви телевизии.Али они нека откупат права за Ла Лига пак, ќе има уште бисери во новата сезона со Игорче и тој полуживиот
Која ви е најнова инквизиција летово?АААААААААаааааааааааахахахахахаааааааааххххххххаааааааахахахахахахах. Колку се глупи тие од Сител.. лоооооооооооллл Сабајлето нешто имаше "шушкање" демек реал прифатиле 60 мил. евра од челзи, и они го дават тоа на вестите. А пред малку време, агенто на робињо изјави дека немало никаква понуда...
Ботовииииииии....... Ке зеем ке ги избришам веке од твто.
Која ви е најнова инквизиција летово?