Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па го шитнаа Гранеро што може да ги игра истите позиции, многу подобро. Ај барем Ван Дер Варт да дојде, да не ми е криво.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И јас сакам да остане, зошто да не. Не се буни ако седи на клупа, а може да игра на секоја позиција, освен одбрана. Нека си седи се како што беше лани бе, само би ги продал Солдадо, Савиола (треба да го пуштат детево, стварно е јак а неможе место да фати) и Салгадо. И да си го купат после Хунтелар, и таман...не треба никој друг.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Мислев Калдерон ќе ме израдува вчера за роденден со некој играч(ВДВ)..ама ништо...ќе треба да почекаме да видиме дали ке дојде...

Си викам нешто чудно ми е летово...и ми текна дека уствари Реал нигде го нема овој трансфер период...мислам за разлика од претходните години кога купуваа,продаваа парче правеа...сеа никој не земаа...добро Гарај...ама на позајмица е пратен...не можеме да се израдуваме на некој нов играч...не дека им треба толку нов играч во екипата...ама чисто за нас...фановите...ич не им текнува на нас летово....хахахахаха...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Пријатно сум изненаден од Парехо, многу зрела игра покажува иако е 19 години, дефинитивно мора да му се даде шанса на овој играч.

А за Баптиста, и јас сакам да остане, секогаш кога добива шанса дава максимум, кога е на клупа си молчи што многу ми се допаѓа, долга клупа никогаш не е на одмет.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мислев Калдерон ќе ме израдува вчера за роденден со некој играч(ВДВ)..ама ништо...ќе треба да почекаме да видиме дали ке дојде...

Си викам нешто чудно ми е летово...и ми текна дека уствари Реал нигде го нема овој трансфер период...мислам за разлика од претходните години кога купуваа,продаваа парче правеа...сеа никој не земаа...добро Гарај...ама на позајмица е пратен...не можеме да се израдуваме на некој нов играч...не дека им треба толку нов играч во екипата...ама чисто за нас...фановите...ич не им текнува на нас летово....хахахахаха...
Купуваа продаваа, и се за џабе..титули немаше. Подобро е вака...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не требаат играчи да се купуват само колку да имаш купено имаме само еден трансфер напраено само Гарај и одма го дадовме на позајмица многу добар трансфер напрајвме,а Парехо мислам дека го бараше Арсенал и тој е одби понудата само да останел играч на Реал исто ко Раул,Гути,Касилјас ако не го продадат и него. :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
АААААААААаааааааааааахахахахахаааааааааххххххххаааааааахахахахахахах. Колку се глупи тие од Сител.. лоооооооооооллл Сабајлето нешто имаше "шушкање" демек реал прифатиле 60 мил. евра од челзи, и они го дават тоа на вестите. А пред малку време, агенто на робињо изјави дека немало никаква понуда...

Ботовииииииии....... Ке зеем ке ги избришам веке од твто.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Досегашни трансфери: ВДВ во Реал, Робињо во Челси според телевизииве наши.:poss:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Има чартер или со преместување ке идеме за Мадрид :helou:
Не бе ти па, ќе му се јавиме на Пеџа да прате тоа приватниот џет :)
секако и он ќе се прошета до родните краишта, доста му е јабана :icon_lol:

АААААААААаааааааааааахахахахахаааааааааххххххххаааааааахахахахахахах. Колку се глупи тие од Сител.. лоооооооооооллл Сабајлето нешто имаше "шушкање" демек реал прифатиле 60 мил. евра од челзи, и они го дават тоа на вестите. А пред малку време, агенто на робињо изјави дека немало никаква понуда...

Право да ти кажам, толку се ретарди па шо и да направат веќе не можат да ме изненадат :toe:
Али они нека откупат права за Ла Лига пак, ќе има уште бисери во новата сезона со Игорче и тој полуживиот :vozbud:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Али они нека откупат права за Ла Лига пак, ќе има уште бисери во новата сезона со Игорче и тој полуживиот :vozbud:
Штета шо ни тие права не ги купуваат туку имаат sky и така преноси даваат инаку скапи се тие права за онакви телевизии.

F

fantomX

Гостин

Која ви е најнова инквизиција летово? :pipi:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Игорче е ѕвер...Серџо Родригез(Серхио Рамос)...Роналдињо(Робињо)...и најинтересно на голот на Реал Мадрид стандарден Канизарес(Касиљас)...:pos2:

Богами и јас едвај чекам да почне Ла Лига...ем смеење ем добар фудбал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom