Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
браво, БРАВО БРАВО БРАВО!!! Е нека ти седи Арсенал, ебате шутракот...
Боже смилувај се на нас...поштеди не од вакви глупаци.
abe glupak ti pa so pisas ka real samo moze da dava po 200 milioni a arsenal so 20 pak da e podobar dogodina ako imate konkurencija od barsa i valensija ke ve vidame ne taa godina.:tapp::tapp::tapp:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
deteee arsenal gi ima najdobrite mladi igraci u sveto i cim do sega ne go e zemal Pareho znaci nogo jak e.
Па баш што ги имате најдобрите играчи во светот,гледам се утепавте зимајки титули,ке ми играте квалификации за ЛШ,брука и срамота и ајде доста збориш за арсенал,местото не ти е тука.И не ли видис дека славиме титула(нешто што се зема кога ке си прв во лига,да обајснам затоа што изгледа не знаеш што е тоа):pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако Шпанија нема конкуренција шо да кажеме за Италија, А1 кока кола лига?

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
Ако Шпанија нема конкуренција шо да кажеме за Италија, А1 кока кола лига?
E saa veke se izglupira . Taa godina italija e 3 pati pojaka od Spanija.Samo Inter i Milan vredat kako cela spanija za drugite ne ni govoram

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
abe glupak ti pa so pisas ka real samo moze da dava po 200 milioni a arsenal so 20 pak da e podobar dogodina ako imate konkurencija od barsa i valensija ke ve vidame ne taa godina.:tapp::tapp::tapp:
Шупчеее, ај иди земи си уште 2-3 идиоти како тебе (иако тешко ќе најдеш) па ќе ве реметам сите заедно, не си ми интерсен веќе. :kesa:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Slusajte be malko i ne se pravejte nogo pametni.pred 3 godini igraa li arsenal i real u ls. I koj odpadna.emi so ima da pravame poveke maabet.tuka Iguanin Young boys mi govorate a ne gledate oti zimate tituli bez konkurencija
Не разбирам бе, ништо не разбирам. Тоа можеш да кажеш на фан клуб: Фарсенал не овде...А и научи да пишуваш, не те разбираме ништо, барем јас не...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
E saa veke se izglupira . Taa godina italija e 3 pati pojaka od Spanija.Samo Inter i Milan vredat kako cela spanija za drugite ne ni govoram
Ај бе доста ме потече оди пишвај на други Фан клубови ДОСАДЕН си ебаго.

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
so da debatiras da im se sobere vrednostata na igracite na Milan i Inter kako pola spanska liga e.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
За дебата се потребни 2 или повеќе лица со различни милсења и со мозок за размислување, овде има многу лица со исти мислења и едно со различно, ама тоа едно нема мозок...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај почни да ја собираш вредноста:
Дида Калач Фиори,Фавали,Бонера,Калаѕе,Шимич,Кафу....продолжи те следам

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
aj filozofirajte malce tuka oste i posle ka ke dojdam sakam da vidam oti site se soglasuvate oti Arsenal u MOMENTO (ne vikam za 1935 ka e nemalo fudbal i Real ka e zimal tituli u ls) e pojaka ekipa i podobar trener imat.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе ние дебатираме со факти и аргументи не со улични муабети.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
aj filozofirajte malce tuka oste i posle ka ke dojdam sakam da vidam oti site se soglasuvate oti Arsenal u MOMENTO (ne vikam za 1935 ka e nemalo fudbal i Real ka e zimal tituli u ls) e pojaka ekipa i podobar trener imat.
Друже ај оди на Играчница играј си Сложувалки и не замрај тука кај шампиони, исто така би ти ги препорачал и Фан Клуб Валенсија и Фан Клуб Шалке, би требало да си најдеш истомисленици таму. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom