Батка, само едно прашање.mnogu e jak.takov igrac majka 1 u zivoto raga
Кој се овие бе??Нема шанси со овај состав да играмеСоставот за среда
Дудек
Салгадо
Торес
Метзелдер
Калгемчер
Балбоа
Баптиста
Парехо
Дренте
Савиола
Солдадо
Од кај ќе знае, он не бил роден тогаш.Што се замарате со клошари јас не знам? Јас ич не му го ставам курот (нека простат сите)! Кој сака да си јаде гомна, нека јаде...вие правете се дека не гледате.
Батка, само едно прашање.
Од кога немате земено титула?
Мала иронија бе ти па. :helou:Кој се овие бе??Нема шанси со овај состав да играме
Ние 2001 год. ја зедовме последната титула во ЛШ, а вие?jas tie u spanija za tituli ne gi ni smetam.real nogo jakata ekipa 4 godini osmina finaleto ne go e minala.sekoe leto trose po 200 milioni za zasiluvanja i pak nisto u ls ne pravat samo doma so osasuva i levante.
Браво царе така им треба на тие како овој сто збори тука цело време.И да ти казу право Јанг Бојс и не се така слаба екипаАбе гениј ај престани ли да јадиш гомна на шампионски фан-клуб, иди таму прати ја играта на Јанг Бојс да видиш со шо противник ќе игра Арсенал, ама знам како ти е, пусти мерак со шампиони да се дружиш, секој сака титула али јбг некој ќе ја освои, некој ќе игра со Јанг Бојс...
Ке земе од Барса дете од кај нас ташак шо ке земеdeteee arsenal gi ima najdobrite mladi igraci u sveto i cim do sega ne go e zemal Pareho znaci nogo jak e.
браво, БРАВО БРАВО БРАВО!!! Е нека ти седи Арсенал, ебате шутракот...Кој ти вика дека уште сега не го бараат. ЛИНК