Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
браво, БРАВО БРАВО БРАВО!!! Е нека ти седи Арсенал, ебате шутракот...
Боже смилувај се на нас...поштеди не од вакви глупаци.

abe glupak ti pa so pisas ka real samo moze da dava po 200 milioni a arsenal so 20 pak da e podobar dogodina ako imate konkurencija od barsa i valensija ke ve vidame ne taa godina.:tapp::tapp::tapp:

deteee arsenal gi ima najdobrite mladi igraci u sveto i cim do sega ne go e zemal Pareho znaci nogo jak e.
Па баш што ги имате најдобрите играчи во светот,гледам се утепавте зимајки титули,ке ми играте квалификации за ЛШ,брука и срамота и ајде доста збориш за арсенал,местото не ти е тука.И не ли видис дека славиме титула(нешто што се зема кога ке си прв во лига,да обајснам затоа што изгледа не знаеш што е тоа):pos2:

Ако Шпанија нема конкуренција шо да кажеме за Италија, А1 кока кола лига?

Ако Шпанија нема конкуренција шо да кажеме за Италија, А1 кока кола лига?

E saa veke se izglupira . Taa godina italija e 3 pati pojaka od Spanija.Samo Inter i Milan vredat kako cela spanija za drugite ne ni govoram

abe glupak ti pa so pisas ka real samo moze da dava po 200 milioni a arsenal so 20 pak da e podobar dogodina ako imate konkurencija od barsa i valensija ke ve vidame ne taa godina.:tapp::tapp::tapp:

Шупчеее, ај иди земи си уште 2-3 идиоти како тебе (иако тешко ќе најдеш) па ќе ве реметам сите заедно, не си ми интерсен веќе. :kesa:

Slusajte be malko i ne se pravejte nogo pametni.pred 3 godini igraa li arsenal i real u ls. I koj odpadna.emi so ima da pravame poveke maabet.tuka Iguanin Young boys mi govorate a ne gledate oti zimate tituli bez konkurencija

Не разбирам бе, ништо не разбирам. Тоа можеш да кажеш на фан клуб: Фарсенал не овде...А и научи да пишуваш, не те разбираме ништо, барем јас не...

so da debatiras da im se sobere vrednostata na igracite na Milan i Inter kako pola spanska liga e.

За дебата се потребни 2 или повеќе лица со различни милсења и со мозок за размислување, овде има многу лица со исти мислења и едно со различно, ама тоа едно нема мозок...

Ај почни да ја собираш вредноста:
Дида Калач Фиори,Фавали,Бонера,Калаѕе,Шимич,Кафу....продолжи те следам

aj filozofirajte malce tuka oste i posle ka ke dojdam sakam da vidam oti site se soglasuvate oti Arsenal u MOMENTO (ne vikam za 1935 ka e nemalo fudbal i Real ka e zimal tituli u ls) e pojaka ekipa i podobar trener imat.

Абе ние дебатираме со факти и аргументи не со улични муабети.

aj filozofirajte malce tuka oste i posle ka ke dojdam sakam da vidam oti site se soglasuvate oti Arsenal u MOMENTO (ne vikam za 1935 ka e nemalo fudbal i Real ka e zimal tituli u ls) e pojaka ekipa i podobar trener imat.

Друже ај оди на Играчница играј си Сложувалки и не замрај тука кај шампиони, исто така би ти ги препорачал и Фан Клуб Валенсија и Фан Клуб Шалке, би требало да си најдеш истомисленици таму. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom