Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И да не даваат на нет се глеа супер. Презадоволен сум од синоќа.

*За гостинот од Афронал. Нека го бе, не му замерувајте. Не виделе титула со години и мора да види кај други.:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што се замарате со клошари јас незнам? Јас ич не му го ставам курот (нека простат сите)! Кој сака да си јаде гомна, нека јаде...вие правете се дека не гледате.

mnogu e jak.takov igrac majka 1 u zivoto raga
Батка, само едно прашање.
Од кога немате земено титула?

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Составот за среда
Дудек
Салгадо
Торес
Метзелдер
Калгемчер
Балбоа
Баптиста
Парехо
Дренте
Савиола
Солдадо
Кој се овие бе??Нема шанси со овај состав да играме

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Што се замарате со клошари јас не знам? Јас ич не му го ставам курот (нека простат сите)! Кој сака да си јаде гомна, нека јаде...вие правете се дека не гледате.

Батка, само едно прашање.
Од кога немате земено титула?
Од кај ќе знае, он не бил роден тогаш. :pos::pos::pos:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
jas tie u spanija za tituli ne gi ni smetam.real nogo jakata ekipa 4 godini osmina finaleto ne go e minala.sekoe leto trose po 200 milioni za zasiluvanja i pak nisto u ls ne pravat samo doma so osasuva i levante.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Кој се овие бе??Нема шанси со овај состав да играме
Мала иронија бе ти па. :helou:
А инаку ќе го знаеме убаво сите Дани Парехо за година-две.:zver:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Парехо е ѕвер. Коа ке го бара Арсенал за некоја година ке видите.:pos2:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
deteee arsenal gi ima najdobrite mladi igraci u sveto i cim do sega ne go e zemal Pareho znaci nogo jak e.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
jas tie u spanija za tituli ne gi ni smetam.real nogo jakata ekipa 4 godini osmina finaleto ne go e minala.sekoe leto trose po 200 milioni za zasiluvanja i pak nisto u ls ne pravat samo doma so osasuva i levante.
Ние 2001 год. ја зедовме последната титула во ЛШ, а вие?

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Абе гениј ај престани ли да јадиш гомна на шампионски фан-клуб, иди таму прати ја играта на Јанг Бојс да видиш со шо противник ќе игра Арсенал, ама знам како ти е, пусти мерак со шампиони да се дружиш, секој сака титула али јбг некој ќе ја освои, некој ќе игра со Јанг Бојс... :tapp:
Браво царе така им треба на тие како овој сто збори тука цело време.И да ти казу право Јанг Бојс и не се така слаба екипа:pos:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
Slusajte be malko i ne se pravejte nogo pametni.pred 3 godini igraa li arsenal i real u ls. I koj odpadna.emi so ima da pravame poveke maabet.tuka Iguanin Young boys mi govorate a ne gledate oti zimate tituli bez konkurencija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom