Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само џабе. Нема шанси Канаваро да го седнат на клупа. Како прво ќе паднат големи критики на адреса на Шустер, зошто не го ставал "најдобриот" фудбалер на светот прв тим. Само ми е криво што Марсело не игра редовно, зошто стварно Марсело ќе стане многу добар лев бек.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
kralevite za majstori!

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
real madrid ima najdobar tim od koga ima osoveno liga na sampioni 5 pati po red sea ima dobar sostav no ne i manager

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Го глеав Робињо.партали од дриблање ги праеше.Сеа Рамос и Касиљас со Италија.Рамос као напаѓач да игра све напред седи.

*Edit>Кој беше фан на Негредо овде?Ке го враќаат во тимот.И што ке напрааат ке седи на клупа цела сезона како Солдадо и ке го шитнат негде посел пак.

Очекувам клубот да го напуштат летово:Диара,Баптиста,Солдадо,Савиола(освен ако не покаже добар перфонрманс во 5 до 12),Канаваро и уше некој.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Диара, Баптиста и Канаваро се сигурни, за другиве незнам. И Солдадо ми се чини дека ќе го шитнат...така да. А инаку и јас ја гледав со Шведска, ау како ми се направи ќејф Робињо кога ги плесна на земја 4 души...паметот во марамче :):):):):)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Очекувано е да си одат овие, но ќе видиме. Што е до мене јас би ги вратил Де ла ред и Гранеро, Де ла ред игра 10 пати подобро од Диара во моментов а Гранеро лесно би го заменил Гути.

Армин Негредо е подобар од Солдадо, Солдадо е играч како Мориентес а во овој тим неможе да успее таков. Нека седи уште една сезона таму ако се покаже добро не би ми пречело негово враќање.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
И јас сум за да се врати Негредо, многу ме потсеќа на Руд барем по градбата.
Канаваро не верувам дека ќе си оди, со Баптиста се е можно но прилично сум сигурен дека Диара си оти оди Интер се загреани за него, Солдадо и Савиола у двајцата во аут, Салгадо одамна требаше со оди ама не верувам дека допрва ќе си оди, Балбоа играч за тим како Сарагоса и горе доле тоа би било тоа за заминувањата.
Нема да ни требаат многу играчи летото ама сепак ќе купиме барем 2-3, напаѓач секако земаме дали Дрогба или Хунтелар ќе видиме али мој фаворит е Хунтелар ама и Дрогба не е грешка.
Еден добар плејмејкер и можеби дефанзивец и супер сме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Џабе е тоа! Ако се врати Негредо ќе му се деси истото што и на Солдадо и ред други млади играчи кои пробале во Реал. Кога би бил јас во оваа ситуација (I dreamiiiing :):):)) не би се вратил...зошто може да се очекува што ќе го снајде. Ама тоа е ризик, можеби некому од управата ќе му дојде памет па ќе се реши да проба играчи кои потекнуваат од Реал и сл. Ама многу тешко тоа, со оглед на тоа дека Луис Фабиано е се поблиску до Реал, а и за Хунтелар се добро загреани а и со право, зошто и двајцата се одлични голгетери така да...од наредна сезона можеме да очекуваме подобри опции во нападот.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Раул на клупа,заедно со Нистелрој.Луис Фабиано и Хунтелар прв тим Негредо второ полувреме.:vozbud:не бе зезам.

Ама стариве(Раул,Руд) не можат идната сезона да го предводат Реал во стартните 11 почнаа повреди и слично.

Балбоа што го карате,коа колку добил шанса толку голови дал.Ја мислам дека е одличен Балбоа.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ќе го земате Гоки?

According to the daily 'Il Tempo', Real Madrid are interested in Goran Pandev. To get the Macedonian attacker, the Spanish club would be willing to offer Argentinian Javier Saviola. Bayer Munich are still interested.

President Lotito has denied: "So far I have not received any offer and even if I should, I would say thank you and decline. Pandev is part of our project and will remain with us for a long time, also he has a contract until 2010. The same also applies to Behrami, both remain with us. "

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Раул на клупа,заедно со Нистелрој.Луис Фабиано и Хунтелар прв тим Негредо второ полувреме.:vozbud:не бе зезам.

Ама стариве(Раул,Руд) не можат идната сезона да го предводат Реал во стартните 11 почнаа повреди и слично.

Балбоа што го карате,коа колку добил шанса толку голови дал.Ја мислам дека е одличен Балбоа.
Абе не дека го караме ама покрај крила како Робињо, Робен и Дренте тешко се фаќа позиција па за негово добро баш оти има квалитет дечкото поарно да оди некаде кај шо ќе игра стадардно мислам дека подобро ќе му биде и него така, исто е и со Солдадо и Савиола јас сите наши си ги сакам ама по среќен ќе бидам ако ги гледам како играат и постигнуваат голови по можност во друга лига отколку да греат клупа кај нас.
И многу сакам да го купиме Хунтелар летото. :zver:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А да даевме 25 милиони за него ке вредеше.Нека му даат шанса за десно крило да видиш како игра.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе и јас сум за да му дадат шанса ама тешко дека тоа ќе се случи посебно сеа кога се враќа Робен не верувам дека Шустер би го турил Балбоа во игра.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
А како се викаше оној грдиот што ти стоеше на аватар?
Со него што напраивте, да не го пуштија на кастинг за Scream 4?

п.с.
кај иван на аватар што беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom