a ti ja gledase utakmicata ili ne ????????????????slaba igra na real , a inace dobra utakmica nese pobedi podobriot eheheh e ke ga izgubite titulata ako prodlzite taka
Ако не си ја гледал утакмицата, не се брукај. Слаба игра на Реал? Па цела утакмица напаѓаше бе, требаше да дадат 3-4 гол, ама тоа е. Хигуаин промаши празен гол од 1 м, Гути кога можеше да му ја даде на Раул кој беше сам се иссебичи...и тука отиднаа шансите. Капак на се беа 2-те катастрофални грешки на Канаваро и...slaba igra na real , a inace dobra utakmica nese pobedi podobriot eheheh e ke ga izgubite titulata ako prodlzite taka
Со еден збор не заслужува место во Реал ниту на клупата, а камо ли да влегува во игра. Хигуаин е донесен во Реал да дава голови, а не да промашува зицери во најбитни моменти. Се случува секому јбг, ама не е за во Реал тој. Дојден е тука изгледа за пари и за слава...а фризурата му е...пишка мајшина.Незаслужено го пиевме дома.
Абе оваа година ако освоиме лига добро ако не пак добро и не ми е некој предизвик домашново.Мене ЛШ ми беше ќејф ама јебига Манчестер ке освои оваа год.
Канаваро е крив за поразот и никој друг.
Игуаин добро игра нема завршница ама фризура има...
.....заби директно во Хилдебранд....глупав човек. Место да го стави Дренте, тој ми го става “лепотанот“. Ма ајде, ни збор дека тој.....
Марсело добива топка лево и овој вика: И сега сисињо шанса да нафрли, односно силвињо е тоа простете.Во сите маки, коментаторот од Сител успеа и да ме насмее у пм На крај кога рече...“И сега ШВАБАТА можеше да го уништи сето она што го направи во целата утакмица...извинете на изразов“ :pos2:
Ептен лоша фризураНезаслужено го пиевме дома.
Абе оваа година ако освоиме лига добро ако не пак добро и не ми е некој предизвик домашново.Мене ЛШ ми беше ќејф ама јебига Манчестер ке освои оваа год.
Канаваро е крив за поразот и никој друг.
Игуаин добро игра нема завршница ама фризура има...