Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.033
Поени од реакции
1.022
Одамна читам, ама не пишував.
Змејов може нема најкоректен пристап при оценуванње на Роналдо, ама 100% фактички е во право.
Значи да ставиме позади се што тој направиЛ до сега. Сезонава е испод просек. Jese (што и не ми е некој толку омилен играч)
мoже слободно да игра наместо него, и сигурен сум дека во играта ќе има многу поголем ефект.

Ај едно време во најдобри изведучи на слободни беше(бил)...моментално има ефект 1 од 37 шута погаѓа.
Дриблинг? Па оној Конопјанка вчера што покажа ефективно за 45 минути на тоа поле, Роналдо веќе нема покажано во последните 2 години вкупно.
Себичност и поставување пред клубот? Вчера најубаво можеше да се види во ситуацијата со Модрич. Тоа само вчера.
Секоја чест за желбата и трудот да биде најдобар , ама факт е дека клубот моментално ко да игра без играч на таа позиција.

Играчите се пролазни, клубот е вечен. И Раул беше, помина ....Роналдо бразилецот ...и тој. И плеада други легенди.
Време е веќе да се мисли на ерата после Роналдо-Португалецот.
Тоа што оствари, ќе остане некој друг вон-сериски играч да дојде и да го сруши. Дали ќе бидеме живи и ние уште еден таков да дочекаме :)
 

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.166
Поени од реакции
28.947
Играчите се пролазни, клубот е вечен. И Раул беше, помина ....Роналдо бразилецот ...и тој. И плеада други легенди.
Раул и Роналдо не се споредуваат, едниот играше за клубот другиот повеќе за себе, проблемот е што нема маж малку да го седне Роки на клупа да одмори малку. Со Карло беше арен со Рафа курац, келнеров вади некои мутави тактики и формации во кој не се снаоѓа баш најдобро, веќе неколку утакмици игра повеќе шпиц него ли крило.
 
Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
neli geldate deka od koga stana najdobar stelec u Real vekje fudbalot ne mu e prioritet? si go ladi sekoj den, bon dia, mon dia, sekoj den selfinja, se kurci,kao nekoj tinejdzer na 18 god vozrast... gi pomina site granici vo Real i zaboravi fudbal da igra.

90% davam sansi slednoto leto da bega u PSG ,a mesto nego .t.e. keshot od nego da go inkeshiraat za Hazard.
Se gleda deka vekje nema nekoi granici koi treba da gi postigne vo Real,i od toj moment,ne saka ednostavno da se zamara i da igra fudbal.
Sporedete go Ronaldo lani toa vreme, mozda pak e bil sebicen vo situacii za golovi,ama imase zelba da igra,da pobedi...taa zelba ja nema vekje kaj nego,i mozda najdoboro bi bilo sto pobrgu da mu zemat dobar kesh,posto i timot gubi od nego,i toa mnogu.
A za toa sto napravi za klubot, t.e. potocno za brojkite sto gi ima,moze i 10 dena gomna da jademe site,ama ti se i toa kako za RESPECT.
 
F

Fl. Perez

Гостин
Ronaldo nikogas ne sum go obozaval ako ima postignato mnogu uspesi vo real sepak nikogas ne mi se dopagjase kako igrac vo real zatoa sto ne igrase na nivoto kako vo mancester. Ne davase mnogu golovi ama pola tim pominuvase sam i asistirase za gol. Toj ronaldo veke go nema, ovoj sega i izminatite godini samo kako tac telefon na dopir e...taka i gi dava golovite. I vamos real ne bese nekoj golem fan na ronaldo kako vie tuka sto pagjate u trans koga ke stavi gel vo frizurata zalizana:D:cool:
Benz si e benz be lugje koj go ebe Kris Miss:masa:[DOUBLEPOST=1447105250][/DOUBLEPOST]Do nekade se vo pravo ovie sto zborat protiv Ronaldo ama poveketo se zaljubeni vo lepotanot i nemozes da im dokazes deka zmejot e barem 50% vo pravo. TOA E ZMEJU !!!!:D
 
A

apidrone

Гостин
Чекајте сеа, за кој период не сте задоволни од Роналдо? Последниве 2 години (кога освои 2 златни копачки и 1 златна топка)? Ланската сезона (кога беше втор асистент зад Меси, а да беше Бејл на ниво веројатно ќе беше и прв)? Или за оваа сезона (кога последен пат напаѓачката 4ка ББЦ + Хамес заедно играше пред 2 месеци)?
Договорете се, па да расчистиме веќе еднаш. Барем на вас што ви се дискутира. За останатите секогаш постои опција „игнорирај“.
 
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Mi e gajle za formata na Ronaldo i negovoto ponashanje. Ona sto e najloso, koga ne mu ide nemu, Real retko pobeduva. Za zal nema nikoj drug idiot momentalno da go nosi Real na grb pa zatoa i timot kje pati. Vo ovie momenti se gleda kolku fali Ronaldo, a kako trgnala rabotata ne veruvam da se vrati na starite pateki.
Se izvinuvam za latinicata, neam mak podrska.
 
Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.565
Поени од реакции
13.895
Без Роналдо не верувам дека ќе добиевте барем едно Ел Класико последниве 5 години. Доколку си оди ќе сфатите што значел за вас тој :D
 

Kajgana Shop

На врв Bottom