Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сега случајно ја фатив изјавата на Венгер на Спортклуб после утакмицата со Тотенхем и кога го прашаа дали ќе донесат некој рече Maybe we have some nice surprise for you:place:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.767
Поени од реакции
60.062
лелеле Оливер Кан како јако не исхејтал
иначе јас сум за Озил да си иде само јес да се добри пари ама некако не ја сваќам нашава трансфер политика, 40 милиони за Озил и Иљараменди некако не ми делуваат исто, пак ќе кажам дека тоа со Иљараменди беше некое јако перење на пари ама ај
--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:36 ---
Cadena COPE are reporting that the English champions Manchester United have lodged a €40 million bid with Real Madrid for Sami Khedira!

:ROFLMAO:
Ти арен си ?

Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа
А преку 70 асистенции ?

Инаку си изгледал некоја утакмица на Реал ? Знаеш што играч е Озил, или ова од памет го пиша ?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
DaniBMW Брат ти си задолжен за трансферите.... до кај е работата со Озил кога ќе објавиш ? :D

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Логично е Зидан да има интервенирано за Озил:
1. Не е глуп !
2. Озил уште кога дојде му кажа дека идол му е Зидан, на youtube гледал негови клипови и секогаш му бил инспирација.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.767
Поени од реакции
60.062
DaniBMW Брат ти си задолжен за трансферите.... до кај е работата со Озил кога ќе објавиш ? :D
Ќе видиме. Дани само со официјални извори работи :D
За наша среќа, сеуште нема такви...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Добро бе ако не си иде, нека излезе некој од нашиве и нека дае интервју, нека каже у пичку матер веќе. Drettica дај бе утеши не некако.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Во Лондон шокирани, навивачите на Арсенал не сакаат да веруваат, според шпанска „Марка“ во последен момент во зделката за префрлување на Озил во Арсенал се вклучил Зидан, кој успеал да го стопира трансферот. Сето ова се вести кои ги пренесе „Марка“.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро бе ако не си иде, нека излезе некој од нашиве и нека дае интервју, нека каже у пичку матер веќе. Drettica дај бе утеши не некако.
Брат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестар :icon_lol:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Во Лондон шокирани, навивачите на Арсенал не сакаат да веруваат, според шпанска „Марка“ во последен момент во зделката за префрлување на Озил во Арсенал се вклучил Зидан, кој успеал да го стопира трансферот. Сето ова се вести кои ги пренесе „Марка“.

od kaj ti se informaciive? nema takvo nesto tamu

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мислев некој виц кумановски ќе кажеш.
Тато ке ми дојде девојка на ручак молу ве бидните културни Татко - културни смо ми да га ебу , па ако треба и ке ќутимо (доваѓа девојка седнуев да едев супу ,тишина и од едн пут пада мува куде татка у тањир) Татко - пу да ти ебу муву нели мога на кур да ми паднеш него у супу Мајка- ајде ајде не еди гомна Татко - а кд смо куде гомна кој бришаја гз с`с мои чарапе Мајка - незнам ја кд серу не бришу гз Татко - па затој ли мене муда су ми жути

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Брат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестар :icon_lol:
Истото и ја да у ебам стопанката мамина! Утре полагам, ќе паднам заради ова не можам да се сконцентрирам. Само проверувам на интернет овие два дена! :mad:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Полагате? Леле фала ви еј полесно ми е сега, одам да се журкам. Каква утеха.

Kajgana Shop

На врв Bottom