Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Арно си испаѓавме во осмина-финале, нервозите решени уште во февруари, глеај си опуштено понатаму, ќе си трпиш ремет али бар нема да трпиш вакви нервози. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.966
Поени од реакции
57.721
Моментално, најмногу ми е криво за првиот пенал на Робен... that was so close! :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Тоа е тоа дечки, избега финалето, заслужено не сме во него.
Требаше да гризаме на Бернабе, ама тоа не се случи.
Дадоа момците колку што можеа но еве се покажа како не доволно.

A

apidrone

Гостин
Се надевам после утакмицава, сите што мислеа дека Баерн ќе биде торпедиран, ќе си ја чукнат главата малце.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
АЛОООО БЕЕЕЕ КОЕ ЦМИЗДРЕЊЕ НЕМА МЕСТО ЗА ПЛАЧКИ ! ГЛАВИТЕ ГОРЕ, ФУДБАЛ Е ! Примера наша, наредна сезона има да цвикаат од нас сите тимови...!

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ми се гади од вакви фанови на Реал кои само плукаат кога Реал губи.Мурињо па кој црн Мурињо ви е крив бе?Мурињо ли е крив што Кака е како изгубен,што Роналдо мисли дека е заебанција за него пенал,што Рамос незнае гол да погоди?
И пак незадоволни со 32 титула во Шпанија со 7 бода предност пред вториот и полуфинале ЛШ кое го загубивме на пенали.....
А зошто да ги плукам играчите ај ти кажи ми ?
Кога се пуцаат пенали нема кривица на играчите, има кривица на тренерот што незнај да ја погоди тактиката. Кака да беше ставен последниве 4-5-6 натпревари 10 мин да игра можеби че изиграше подобро, сега АРНО МУ ГО КАЧИ НА МУРИЊО.
Роналдо алал да му е на детето... Рамос да не беше тој Реал требаше да губи.
Свајчам да 2-0 е резултат шо носи финале, али брате пресинго ти да го исклучиш? Ди Мариа кој треба да прави контри да замини десен бек? Роналдо лев бек да трча по Лам?
3 натпревари во 1 недела, само Коентра - Марсело измена во тимо АР ЈУ КРЕЈЗИ ? Играчи се не роботи!
Единствено нешто шо требаше да го направи на 2-0 е да продолжеше со пресингот и играчи како Бадштубер, Алаба... онде Ди Мариа и Роналдо да ги шетаат ко мали деца... а не тие бекој да играат во Р.М.

Секој има право на свое мислење на форумов не велам не... али пак че речам...
Со Реал Мадрид не се игра дефанзивен фудбал... напајџај и толчи!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Одличен меч, задоволен од сите до еден како одиграа, натпреварот решен на пенали (каде среќата е клучен фактор) со една титула не е лошо, идеме даље некои немаат ни толку.

HALA!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Значи вака, и во Примера имавме 10 бода предност, и можевме да гледаме мирно Ел Класико, без нервози и слично.. Али не, ние секогаш одиме по потешкиот пат. Еве и сеа, поотворен пат кон La Decima, амин, али пак не успеавме да го искористиме, и пак до таа десетта титула ќе одиме по потешкиот пат, осеќам дека ќе ја освоиме тогаш кога најмалку се очекува, исто како што ги тепавме Барса тогаш кога најмалку очекувавме.

А за овој човек што да се каже.. Губиме 2-0 на пенали, и фаќа два пенали по ред, секоја чест.. Денеска неговиот мадридизам се покажа максимално.. Фала му.. Али не е ова крај.. Ќе ја дочека и он десетката во ЛШ, ако некој највеќе ја заслужува тоа е токму тој !
--- надополнето: 26 април 2012 во 00:01 ---

И него не може да го критикуваме, докажа дека и тој е човек. GRANDE RONALDO !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Се е кажано од Зрното и The-S-man, ајде сега оладете барем вечерва не полнете страни за џабе.
Хала Мадрид...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде опуштено малку, бидна што бидна.

После толку скинати нерви вечерва, насмејте се малку (иако горчливо е ова смеење:) )

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Мурињо на колена.....Прв пат да го видам Мурињо во таква состојба,без да се кара или лути,само да чека....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Само ние си знаеме како е. Што повеќе размислувам толку повеќе сфаќам што пропуштивме, па десет години чекаме на ова... И ? Какво само чувство имав кога Касиљас го одбрани вториот пенал, си реков еве го моментот, ова се доживува ретко во животот.. и тогаш.. за неверување.. Зошто Рамос тоа го направи, зошто господе? :place:

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Ми го чуват Бензема 105 мин.... го менвит со Игуаин...и после го ваѓат Озил,го редит Гранеро.Е шо к*р ми го менвиш...игуаин сам требит топка да земит,барем остај го Озил.
Друга работа,Гранеро,со грб свртен кон голман,во која позиција е во голема предност,наместо да се завртит и да ја вратит на пеналтик,тој ке пробвит да одглумит пенал....и за малце ќе успееше,ама утре то.
Пеналите се веќе чиста среќа,покер.Роналдо кака и рамос 10000 пати појке од мене и од вас сакаја да дает гол,бидите сигурни.
И да,Тељо и јас да го чував,не ке се видеше.Не е ова зоолошка градина,па полжај да ни игрет во екипа.Како и претходниве 9,така и 10 тата година,will be better -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom