Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Само ние си знаеме како е. Што повеќе размислувам толку повеќе сфаќам што пропуштивме, па десет години чекаме на ова... И ? Какво само чувство имав кога Касиљас го одбрани вториот пенал, си реков еве го моментот, ова се доживува ретко во животот.. и тогаш.. за неверување.. Зошто Рамос тоа го направи, зошто господе? :place:
Еј немој да потсетуваш што се можевме да направиме вечрва после двете одбрани,многу боли кога ќе испаднеш на пенал во полуфинале,кога мислиш дека се толку блиску.Во осминафинале уопште не се замаравме али ова пече и тоа многу.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Браво за Роналдо, браво за Кака, браво за Рамос, браво за цел тим на Реал М. и не сум воопшто ироничен. Да го еем, рулет е, можеше подобро во 90те регуларни минути, али луѓе сме, од крв и месо. Главата горе, фудбал е. :)

Hala Madrid!

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Разочаран сум најмногу од оној од кој намалку учекував. Мурињо, палец надолу. Честитки до играчите, дисциплинирано и послушно.
Свесен бев дека ќе биди премногу тешко, не летав во облаци, како некои други и како што кажав и предходно, шансите беа 50:50 за пласман во финалето, но секако навивачки, очекував да ги гледам Реал вс. Челзи.
Индивидуално, морам да го издвојам Ди - катастрофа.
Рамос - ако на негова рака превзеде одговорност за пеналот тогаш .!. ако не, - првата реченица од постот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ми го чуват Бензема 105 мин.... го менвит со Игуаин...и после го ваѓат Озил,го редит Гранеро.Е шо к*р ми го менвиш...игуаин сам требит топка да земит,барем остај го Озил.
Друга работа,Гранеро,со грб свртен кон голман,во која позиција е во голема предност,наместо да се завртит и да ја вратит на пеналтик,тој ке пробвит да одглумит пенал....и за малце ќе успееше,ама утре то.
Пеналите се веќе чиста среќа,покер.Роналдо кака и рамос 10000 пати појке од мене и од вас сакаја да дает гол,бидите сигурни.
И да,Тељо и јас да го чував,не ке се видеше.Не е ова зоолошка градина,па полжај да ни игрет во екипа.Како и претходниве 9,така и 10 тата година,will be better -.-
Абе у цела мука, успеа да ме насмееш да си ебеш векот :pos:

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Ако вечерва видите ѕвезда што паѓа, не си замислувајте желба. Тоа е само топката што ја шутна Серхио Рамос...

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Ако вечерва видите ѕвезда што паѓа, не си замислувајте желба. Тоа е само топката што ја шутна Серхио Рамос...
Барем да се потпишеше :D иначе секоја чест за Касиљас, дефинитивно најдобриот голман на денешницата.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Мурињо додека не освои ЛШ со Реал не се мрда од Мадрид,мислам голем фејл во неговата кариера ќе биде со Реал да не освои ЛШ.Така да the fucking decima will come

Член од
23 мај 2010
Мислења
20
Поени од реакции
11
C c c c,прво, неможам да ве сватам , изгубивме и одма мурињо крив ?,па благодарение на него стигнавме до тука , се сеќавате ли на проклетството на Реал во ЛШ , да не беше он ,сега сигурно ќе бевме испаднати од лион или од друг тим во 1/8 финале !
Второ , да така е , РАМОС згреши , ОДБРАНБЕН не се става да шутира пенал , ама цела сезона игра добро , таке да не е убаво да зборимо сешто зе него , не спасил во свекакви ситуации ,до сега ! HALA MADRID , LIFETIME MADRIDISTA !

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Р А М О С ! ! ! ! ! :eek:
ЗОШТООООО ???????:place:
Како и да е, ова не е крај, идеме понатаму ... мада колку и да се залажувам и тешам нервозата ми е на нивоУ !!! Поготово после реметот од татко ми коа ме викна и ме пречека со салфетка за иронично да ми каже ' Држи Монче избриши си ги солзите ' o_O
Не знам дали слушнавте, ама од НАСА изјавиле дека топката на Рамос ноќеска околу 2 часот ќе слетала у близина на Кокино.
ајт.
фала.чао.пријатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom