Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не би расправал за поединци, знаев дека вака ќе биде само не сакав да помислам на тоа. До кога Мурињо ќе ни губи утакмици со таа ебана дефанзивна тактика, става бек на крило, го става Гранеро во игра, ма иди еби се. Роналдо-Бензема-Озил- Ди Мариа против Бадштубер-Алаба-Боатенг, кажи ми која е логиката да се браниш? Дај бе играј ја својата игра, прави шанси, гази ги, слободно можеме 3 гола да им дадеме. Тоа е она што ме нервира, инаку според играта и резултатот е реален.
Последна шанса на Мурињо му е Сабота...ако изгуби уште едно Класико и тоа најбитно како никогаш досега, црно му се пишува.(n)

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Да го ебе голем, црн и дебел на Мурињо цела вечер... и ликот да не му го гледам веќе ... кој му кур марсело, гранеро, 25милионеро ? кај му кур кака, шахин, варан?
ебате кедирата што ми го правите толку добар демек изиграл на ниво .. топка незнае да води секоја примена или на бековите ја подава или ја враќа назад... многу спор у тоа мозокот негов скапан... веќе неколку пати критикувам на овој начин на форумов пошто стварно веќе ми се сере од тактиките на Мурињо... Швабите психички ослабнаа после примениот гол и тоа беше моментот да се напаѓа со сите сили, ама паметњаков им дава дознаење дека е п*чка у душа и им ги отвара вратите да напаѓаат ... се негово .....:)

A

apidrone

Гостин
Таман пред да падне Бускбери, Рамос го пушти. Што треба, да не го пипка? Да е надвор од 16ник, веројатно би било фаул. А у вториот „пенал“, Рамос отиде на топка и ја избаци, тоа што потоа по инерција Коентрао го собори Гомез си нема никаква врска.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Првиот случај.. вториот ете ти го кажаја...
Пишав и у темана за ЛШ, ваков пенал може да се досуди само во корист на Барселона.

И гледам скоро сите на форумов го одбегнувате првиот гол на Баерн, кој беше од офсајд. Густаво му сметаше на Касиљас, не можеше убаво да ја види топката од него, и ако не се лажам топката помина под неговите нозе. Во таква ситуација кога играч му пречи на голманот, се суди офсајд. Али ај..

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Првиот случај.. вториот ете ти го кажаја...
Колку добро се познава, браво за тие што прават проценки од вакви слики од овој агол :pos:

Каква трагедија овие сите се удариле :pos:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
:pos: Ама добро се познава, браво за тие што прават проценки од вакви слики од овој агол :pos:
Тука стирмо ми закочи море :rolleyes:

Пишав и у темана за ЛШ, ваков пенал може да се досуди само во корист на Барселона.

И гледам скоро сите на форумов го одбегнувате првиот гол на Баерн, кој беше од офсајд. Густаво му сметаше на Касиљас, не можеше убаво да ја види топката од него, и ако не се лажам топката помина под неговите нозе. Во таква ситуација кога играч му пречи на голманот, се суди офсајд. Али ај..
Само Реал М го следиш т.е Шпанско првенство или следиш и други првенства?

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20

Точно, и мислам дека еден од играчите на Баерн играше со рака по изведувањето на корнерот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Реков уште на полувреме, чист офсајд. А и после слободниот на Роналдо, Боатенг играше ракомет.
Ама преку глава ми е више од коментирање на судиски одлуке, кога ќе ги слушнем Мурињо и Каранка како после секој “неуспех“ кенкаат за судиете, ми се дига косава. Затоа и избегавам виш да коментирам судиски одлуке.

A

apidrone

Гостин
Глупо е сеа да се вадиме на тоа дека бил офсајд првиот гол.. За такви работи треба технолоџи да се воведе. Мене ми сметаат глупости како ланското полуфинале, првиот меч.

Kajgana Shop

На врв Bottom