Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Kaka "I will watch the game (Milan vs Barca) and like always, cheer for Milan. None of my former team-mates have called me so far, but Milan know how to deal with Barcelona. I hope that the Rossoneri will put in a good performance and get a good result."
Пак почна овој -.- :D

Што се запаливте толку на Сахин. Изигра добар меч али против противник што реално е јак колку последните тимови во Ла Лига. Треба да го гледаме против некој појак противник што ќе го напаѓа повеќе, што ќе проба да му ја земе топката. Тогаш ќе видиме колку брзо мисли и колку знае да се ослободува од топка. Вчера АПОЕЛ ги оставија да си подаваат, ништо страшно како што рекол и Мурињо знаеле дека ќе ги остават да играат и затоа го стаил Сахин

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Браво бе !!
Не бев нешто многу импресионирана од Сахин ама затоа КАКА ЧОВЕЧЕ !!! Јаде дечкото ! се повеќе и повеќе ме изненадува!
Него ова некако како да се знаеше, т.е сигурно беше дека ќе тепаме, дај да гледаат сеа викендов да си газат, па ако треба и на раце има да трчаат, не ме занима !!
Ам, да беееееееее ..... ВЕЧЕР МИЛАН МОРА ДА ТЕПА !!!!!!! :D
фала.чао.пријатно.
HALA MADRID !!!
ајт.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.724
Браво бе !!
Не бев нешто многу импресионирана од Сахин ама затоа КАКА ЧОВЕЧЕ !!! Јаде дечкото ! се повеќе и повеќе ме изненадува!
Него ова некако како да се знаеше, т.е сигурно беше дека ќе тепаме, дај да гледаат сеа викендов да си газат, па ако треба и на раце има да трчаат, не ме занима !!
Ам, да беееееееее ..... ВЕЧЕР МИЛАН МОРА ДА ТЕПА !!!!!!! :D
фала.чао.пријатно.
HALA MADRID !!!
ајт.
Иди да учиш бе ти! :нинџ:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Иди да учиш бе ти! :нинџ:
Хахахахахаха се си знам ја бе !!!
иди и ти учи, не ме нервирај !!!:mad: ќе се буните после тешки колоквиумите, вака, така ... метни се на мене малку :D:свиркам::свиркам::свиркам:

ИЗВИНЕТЕ ЗА ОВА, АМА МОРАМ !!!
http://www.fakulteti.mk/news/12-03-28/studentski_horoskop_-_iskluchivo_samo_za_pravnici.aspx
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Изгледа само едно чупе на форумов ЦЕЛОСНО и ДЕТАЛНО го гледа Р.М ко че игра фудбал.... брао , другиве тапа постој тапа навивачи сте.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Сигурно има многу други чупиња, али не се на форумов :ROFLMAO:
Мора да го пишам ова пошто на форумов ... од една утакмица Нури е подобар од Ласс кој живото го даде за Мурињо да има 10 пати Win со ред но оваа сезона 2пати тоа го стори.... Јесте да Варан игра убо ко че му се дај шанса против Хихон, Гранада... али Пепе е класа над него(ова го кажувам за идеалниот ваш состав на Р.М).. Озил шо беше лани беше многу во подобра форма, али шо се случува 40 утакмици изиграни, Озил 40 утакмици ги игра де бе човече смени малце на чоеко му падна формата воедно КАКА блесна и пак КАКА на клупа... Роналдо ми се ск**чи да го гледам пред 1/2 месеци беше многу добар тимски играч, сега пак по старо...Гледам плукате по Бензема ТЕЛЕ ТЕЛЕ промаршил еден празен гол.. Игуаин ви е бог, прашајте се Хуго на какви утакмици промаршуваше примерче Лион. За едно шо се сложувам е дека Арбелоа е трупец.
И Икер светецу..онакви глупи голој ни голмано на 11октомври од Прилеп не прима. Срамота за Светска класа голман да прима голој поради погрешно го наместил жив ѕидо, стој на средина од голо + головите на негова страна. Само гледам сите плукате то шо че ви дојди на срцето...

Поздрав, несакам препукувања.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Чим тебе ти здосадиле,редно е тогаш да седнат на клупа Роналдо,Озил Пепе,Пипита,Касиљас,има уште некој кој те иритира ?

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Мора да го пишам ова пошто на форумов ... од една утакмица Нури е подобар од Ласс кој живото го даде за Мурињо да има 10 пати Win со ред но оваа сезона 2пати тоа го стори.... Јесте да Варан игра убо ко че му се дај шанса против Хихон, Гранада... али Пепе е класа над него(ова го кажувам за идеалниот ваш состав на Р.М).. Озил шо беше лани беше многу во подобра форма, али шо се случува 40 утакмици изиграни, Озил 40 утакмици ги игра де бе човече смени малце на чоеко му падна формата воедно КАКА блесна и пак КАКА на клупа... Роналдо ми се ск**чи да го гледам пред 1/2 месеци беше многу добар тимски играч, сега пак по старо...Гледам плукате по Бензема ТЕЛЕ ТЕЛЕ промаршил еден празен гол.. Игуаин ви е бог, прашајте се Хуго на какви утакмици промаршуваше примерче Лион. За едно шо се сложувам е дека Арбелоа е трупец.
И Икер светецу..онакви глупи голој ни голмано на 11октомври од Прилеп не прима. Срамота за Светска класа голман да прима голој поради погрешно го наместил жив ѕидо, стој на средина од голо + головите на негова страна. Само гледам сите плукате то шо че ви дојди на срцето...

Поздрав, несакам препукувања.
До негде се слагам бе пријателе......ама со дијалектов прилепски ме изнасмеа...цар :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Чим тебе ти здосадиле,редно е тогаш да седнат на клупа Роналдо,Озил Пепе,Пипита,Касиљас,има уште некој кој те иритира ?
Нели за вас играчишта се Варан/е, Хесе, Нури, ?

Kajgana Shop

На врв Bottom