Фан Клуб: Реал Мадрид

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Вака коа ќе се избаци некој паметњаковиќ, ми се иде у голема нужда... Не било мерило противник ко Апоел за играта на Сахин? А никој не спомна тоа што го утна Бензема, баш Сахин ко на тацна му ја намести. Сите само лошите страни ги гледате. И ќе кажува некој, овој требало да игра, оној требало да игра.. И го отековте со „грешките“ на Икер. Тој не е крив што играчите бегаат од шут ко пички.
Ок,Сахин е одличен играч,може и дури бољи од Алонсо А ?
Не зејбавај сеа,по што ги согледа ти квалитетите на Сахин вчера ?По тоа што си играше на ти го дај ми го целата одбрана.Па и Алтинтоп да играше вчера би го изиграл истото.
А за асистенцијата,и баш нема нешто посебно во тоа,единствена опција му беше тоа,имаше чиста прилика да додаде и крај,а тоа што мутлето промаши зицер е сосема друга работа.
А ако ти се оди по голема нужда оди,не се стегај.:)

A

apidrone

Гостин
Ок,Сахин е одличен играч,може и дури бољи од Алонсо А ?
Не зејбавај сеа,по што ги согледа ти квалитетите на Сахин вчера ?По тоа што си играше на ти го дај ми го целата одбрана.Па и Алтинтоп да играше вчера би го изиграл истото.
А за асистенцијата,и баш нема нешто посебно во тоа,единствена опција му беше тоа,имаше чиста прилика да додаде и крај,а тоа што мутлето промаши зицер е сосема друга работа.
А ако ти се оди по голема нужда оди,не се стегај.:)
Ко прво, никој не рече дека Сахин е боље од Алонсо моментално, прво ради искуството на Чаби, второ ради тоа шо Сахин првпат сезонава игра 80+ минути. А како таков, изигра сосема солидно. Апоел беа доста дисциплинирани, не се случајно у 1/4 финале. Да издржиш 70 минути против еден великан како Реал не е мала работа. Знаев дека кога ќе падне првиот гол, после полесно ќе биде. Е сеа тоа што Сахин немаше среќа како Кака, па по една обична асистенција Бензема да даде гол (или по додавањето на Озил), тоа е друго. До вчера плачевте да го видите Сахин (а нели тој лани бил прогласен за најдобар играч во Бундес лигата, што не му се дава на неталентиран играч), сеа викате: „Па океј, ништо посебно“. Да го вратиме у Дортмунд ако не?

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
ај не се прајте сите паметни овде..гледајте како игра баерн минхен анализирајте и да му дадете совети после на мурињо..што како у полуфинале со нив...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ко прво, никој не рече дека Сахин е боље од Алонсо моментално, прво ради искуството на Чаби, второ ради тоа шо Сахин првпат сезонава игра 80+ минути. А како таков, изигра сосема солидно. Апоел беа доста дисциплинирани, не се случајно у 1/4 финале. Да издржиш 70 минути против еден великан како Реал не е мала работа. Знаев дека кога ќе падне првиот гол, после полесно ќе биде. Е сеа тоа што Сахин немаше среќа како Кака, па по една обична асистенција Бензема да даде гол (или по додавањето на Озил), тоа е друго. До вчера плачевте да го видите Сахин (а нели тој лани бил прогласен за најдобар играч во Бундес лигата, што не му се дава на неталентиран играч), сеа викате: „Па океј, ништо посебно“. Да го вратиме у Дортмунд ако не?
Незнам јас кој плачел по Сахин,не ме ни интересира тоа.
Ако беше неталентиран играч,сеа немаше да биде таму каде што е.
Ама неможе да се заклучи од една изиграна утакмица,каде противникот не поврза три додавања,не помина средина,и на крај да заклучиш дека Сахин изиграл изворедно.

М

- Миланело -

Гостин
Ултиматум од Мурињо: Или Касиљас или јас!
:tapp: значи поглуп текст немам прочитано. Текстот

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Рамос, Алонсо и Роналдо ако добијат жолти картони во сабота со Осасуна, ќе го пропуштат мечот со Валенсија.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
O

ob1

Гостин
Колку не треба да те плаши, кој и да добие жолт од овие до тогаш ќе имаме соодветна замена за него, башка и добро ќе им дојде одмор на овие тројца. Ако добие жолт Рамос ќе биде сменет со Варан или Карваљо, ако добие жолт Алонсо ќе биде сменет со Сахин или Гранеро, исто и Роналдо ќе бид сменет со до тогаш вратените Ди Марија и Каљеохон. играме против Валенсија на домашен терен на тој натпревар, верувај било кој да ги замени нив тројца од овие што ги наведов ќе биде достојна замена. Не се ни соменевам во победа на тој натпревар, повеќе ме плаши гостувањево во сабота во Памплона.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^ Не дај боже да добие некој, па за остало ке видиме... :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Рамос, Алонсо и Роналдо ако добијат жолти картони во сабота со Осасуна, ќе го пропуштат мечот со Валенсија.
Да беше некоја друга утакмица против друг противник, ќе речев дека само Рамос би можел да добие. Ама на ваква утакмица, може и свите тројца да добија. Натпреварите со Осасуна са увек тензични, провоцирања од публика, од играчите на Осасуна итн. Рамос 90% добија жут, Чаби 50-50% според мене. Е за Роналдо е друга прича, ако водимо тогаш не веруем дека некој ќе го испровоцира, ама ако резултатот не е у наша корист не го исклучуем и него.
Ако ги добиемо наредниве два натпревари, нема потреба више да сумњамо дали ќе бидемо шампиони или не.

Kajgana Shop

На врв Bottom