Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
Многу си тврдоглав, што си имаш замислено никој неможе да те разубеди (без навреда). Ти имам кажано и претходно немам сили да се убедувам со тебе, враќаш за 3 секунди на секој пост, со 10 изнапишани реда. Мене побавно ми иде пишувањето :)

Во врска со темата и со тоа што ја започнавме "караницава" ете гледаш дека не не спасиле судиите туку била чиста игра.
Поздрав, немам намера веќе да ти враќам во врска со темава
Па не ми треба време да смислувам постови. Тврдоглав сум во теми за кои знам дека сум во право. Како што ти не сакаш да ти го чепкаат Реал, јас несакам некој да ми го чепка Вардар. Плус јас ништо лошо не кажав, а ти провоцираш.
Особено ме насмеа со тоа дека за мене си бил професор за Македонска лига:)
Ајде не терам ни јас оф-топици веќе...

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Штета за Албиол вечерва,не употреби боречки вештини....

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Штета за Албиол вечерва,не употреби боречки вештини....
БЕгај бе не ми го спомви.требало место торба и автобуска карта за Валенсија,да му дает маска и чартер лет до Холивуд,на кастинг за супер јунак да ојт.Тапа,тапа... -.-

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
1. Одлично прво полувреме.
2. Требаше исто да се игра и во второ, не како што изиграа повлечено.
3. Албиол бе мамата в дуп!! Абе слеп ќе види дека дечково не е ни за у Кастиља, а не па за у Реал. Незнам дали му дава гс на Мурињо па затоа игра, или евентуално му ја остава женаму да му ја дупи. Трето нема.
4. Мурињо и Каљехон :pos:
5. Игуаин ја удре топката со гради, добро се виде. Утре кога ќе стават од друг агол, ќе видите уште подобро.
6. Победава ми е уште послатка, зошто каталонциве ќе се испосереа у гаќи последните минути да даде Валенсија гол.
7. Нека го пушат!

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
честито победа... жежок терен вечерва но сепак цел плен наш! :) ме изненади Мурињо со играта со 3 деструктивци... реков многу дефанзивно ќе биди но излезе баш напротив... треба да се поработи на тоа да не се примаат голови... иначе супер екипа е реал сезонава!! :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Пичкин дим се овие натпревари за натпреварите од ерата на Капело бе. :)

Кога Солдадо во 89:45 го лобуваше Икер се осеќав исто како некој со нож да ме прободил, среќа свирен беше офсајд. Добро се намачивме, добивме 7 или 8 жолти картони но не е тоа важно, најважното, трите бода на жешкиот терен на Валенсија се кај нас.

Прославата на Мурињо. :pos:

VIVA MADRID !

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Фала ти Пипита за спасените 2 бода. Добра ви ноќ :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И немој да го пциете Солдадо, тоа му е работа, ја ко пишев по блогови да остане Солдадо и да му се даде шанса...

A

apidrone

Гостин
И немој да го пциете Солдадо, тоа му е работа, ја ко пишев по блогови да остане Солдадо и да му се даде шанса...
Да бе сеа ќе цмиздриме по поранешни играчи.. Шо не му дадовме и на Робен шанса, на Робињо, на Снајдер, или не знам кој друг..?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да бе сеа ќе цмиздриме по поранешни играчи.. Шо не му дадовме и на Робен шанса, на Робињо, на Снајдер, или не знам кој друг..?
снајдер и робињо добија шанса ко никој во реал, шо се усраа кој им е крив, а еве и понатаму во кариерата не се нешто...а робен не фала.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Значи добро е што ја пропуштив... :)
--- надополнето: Nov 20, 2011 3:09 AM ---
Зошто излегол Арбелоа у 50та минута !? :cautious:

Kajgana Shop