Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Да се присетиме на ланскиот дуел најубавата контра што ја имаме изиграно според мене.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634

Колку страшна и јака 4ка е ова, али ко че сакаат да играат..

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако ме држи добро сеќавањето првата сезона на Мур гостувавме против Ајакс и ги тепавме 0:4 а после игравме против циганите... :cautious:

Дежа ву...или сега ке го направиме она што требаше тогаш и пак да ги креснеме на нивен терен.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

го глеам видеово сеа и глеам уствари каква страшна сезона имаше човеков... а и каква неверојатна игра имаше целиот тим. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

го глеам видеово сеа и глеам уствари каква страшна сезона имаше човеков... а и каква неверојатна игра имаше целиот тим. :)
Ако овој не заслужува да ја земе златната топка џуџено не заслужува ич .. Ќе ми кажуваат дал 50 голови во една сезона во лигата .. па јебига игра напаѓач сите топки кај него одат .. нема конкуренција за друг шпиц дека се повреди виља и кој да дава голови друг .. ваму роналдо 46 гола како крило што игра . Врз која основа да ја земе џуџено златната топка а не роналдо , едноставно нема основа за тоа , ако ја земе тој повторно веќе ке е ептен глупаво да освои златна топка играч кој освоил само еден куп во цела сезона .

A

apidrone

Гостин
Не само што дал 46 гола, туку и распоредени му се, против секоја екипа у Ла лига даде гол. Од друга страна другиов пунеше босоноги екипи со по 3-4 гола, у главните утакмици го немаше.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
ќе има заедничко гледање барселона-реал во скопје?

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Изборот на фановите од анкетата на Марка (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom