Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Абе готово,уште пред да почне сезона ќе ги прогласат за шампиони,на чело со Сахин.

Имаше доста време да покаже што знае,со евентуално доаѓање на Модрич за него и најдобра варијанта би било да иде на позајмица негде,да видиме дали таму ќе растура како што растура на тренинзи сега со децата.:)
Он растураше пред да дојде во Реал. Повредите му беа еден фактор да не се афирмира во Реал , но изгледа најголем фактор му е тоа што Мендес не му е агент така да Мурињо не му даде ни трошка доверба. Чист пример ти е Коентрао, и неговото беспотребно форсирање насекаде.
Иначе Сахин потфрли само на 1 утакмица од кога дојде во Реал а тоа е со Спортинг Хихон мислам кога партнер му беше Гранеро. Со Кедира изграа многу добро двајцата. Не гледам дека фактор е лошото играње.
Како и да е немајте гајле. Оваа сезона пак ќе ги гледаме фантастичните Кака, Кедира и Алонсо кои може ќе не однесат пак до полуфинале ако успат не се падне некој противник со појака средина.(y)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Абе готово,уште пред да почне сезона ќе ги прогласат за шампиони,на чело со Сахин.

Имаше доста време да покаже што знае,со евентуално доаѓање на Модрич за него и најдобра варијанта би било да иде на позајмица негде,да видиме дали таму ќе растура како што растура на тренинзи сега со децата.:)
Па баш ако дојдат Казорла и Сахин ке има супер тим за борба за титула, + во нападот се земаа Жиру и Подолки и ако остани РВП ке има страшна средина и напад а и одбраната со Косчелни и Вермален е супер, ке може да му се парира на Сити, Јунајтед и Челзи во борбата за титулата ;)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Benfica - Real Madrid
SK
20:45
Првото полувреме нема ли да го даваат? пошто на СК пишува од 20-45... ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја па цел ден скапав од гледање СК и не видов никаква најава за утакмицава...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Benfica-Real Madrid 20:00
Пуштен ми ТВ на Спортклуб и пишува така одма под знакот

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај конечно да ги погледаме т.е со овие играчи, не очекувам ништо ново да видам, ќе си ја терама играта од прошлата сезона.(y)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Он растураше пред да дојде во Реал. Повредите му беа еден фактор да не се афирмира во Реал , но изгледа најголем фактор му е тоа што Мендес не му е агент така да Мурињо не му даде ни трошка доверба. Чист пример ти е Коентрао, и неговото беспотребно форсирање насекаде.
Иначе Сахин потфрли само на 1 утакмица од кога дојде во Реал а тоа е со Спортинг Хихон мислам кога партнер му беше Гранеро. Со Кедира изграа многу добро двајцата. Не гледам дека фактор е лошото играње.
Како и да е немајте гајле. Оваа сезона пак ќе ги гледаме фантастичните Кака, Кедира и Алонсо кои може ќе не однесат пак до полуфинале ако успат не се падне некој противник со појака средина.(y)
Од изиграни 3 утакмици потфрлил на една,браво.
И тие што добро ги изигра,играше мислам против Динамо,ее против Динамо,10 класи подоле од Реал се,и незнам уште против кој изигра таму.
И јас тврдам дека не му се даде вистинска шанса,како што му се даде на пример на Кака,на Бензема,али на нив мораше да се даде шанса зошто коштаат над 30 милиона.Али затоа си има тренинзи,ако не на утакмици треба да се покаже таму,сигурно Мурињо не му забранил и да тренира.

Пак ќе кажам со евентуално доаѓање на Модрич,100 % нема да добива никаква шанса,подобро е за него да замине негде на позајмица,каде што ќе покаже дали вреди да се врати или да си остане таму.:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ништо само уништуваат играчи. Подобро му е да си замине и веќе млад играч да не дојде во Реал. Ако недај боже се повреди Чаби на негово место Коентрао или Пепе :свиркам: :icon_lol:

Можно е Мур да ги трампа Сахин и Кака за Маикон плус доплата од наша страна 13милиони и Маикон да биде тука за недај боже ко замена на Алонсо.

Веќе не му верувам на Мур за трансфериве ....ме нервира....

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.908
Поени од реакции
30.869
Уклучи го телевизорот и стави на СпортКлуб 20:00 пишува
ја ако не гледам незначи дека сум слеп бре луѓе
Јбт и јас не сум слеп, гледам на страната тоа пишува и ми падна чудно пошто видов на рм.ком дека е од 8 :eek:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Грешка е на сајтот сигурно,глупо е само второ полувреме да даваат

Kajgana Shop

На врв Bottom