Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Серхио на свадбата на сестра му.
Зетот се противел Рамос да го држи детето на крштевка:D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Рамос го фатил бидермаерот....но му испаднал :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Хесе Родригез стрелец за Шпанија во победата од 1 - 0 против Грција во финалето на ЕП до 19 години. Воедно е и најдобар стрелец на првенството.. Сега комотно може да го продадеме. :icon_mrgr:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не знам што толку се залетуваат да даваат пари за играчи Моу и Перез .. каква кантера имаме тие златни играчи да ги испуштиш не знам што да кажам повеќе .. Не треба да се трошат пари за напаѓачи во наредниве 7-8 години .. имаме 3 класа напаѓачи од младинскиот погон : Хоселу , Мората(сега веќе повикан во првиот состав) и Хесе Родригез кој вечерва со младата репрезентација на Шпанија освои злато , тој го постигна победничкиот гол , беше најдобар играч на првенството и најдобар стрелец ! Среден ред го имаме Енцо Зидан според мене квалитетот го има а талентот доколку е наследен ке стане голем играч како Зизу , и секако нашиот Дориан Бабунски кој поседува голем талент а игра на позицијата на Озил , Алекс и Хуанфран моторите кои ја движеа локомотивата наречена Castilla одлични играчи , во одбраната Начо и Карвахал (кој замина во Леверкузен на година две) според мене добар потег на Моу кој му го препорачал на претседателот на Леверкузен токму Дани за десната бековска позиција , а него пак му одговара стилот на игра на Леверкузен за година две ке биде звер од него кога ке се врати во Мадрид , некако со голманите имаме многу среќа па излегуваат многу квалитетни голмани , се почна од Касиљас , па Адан , сега на ред се Мехијас и Хесус еден од овие двајца ќе биде за година две наследник на Икер !
Не знам што го бараат Модрич што фрлаат во вода 40 или 50 милиони .. го имаме Каналес , младиот Сарабиа (ги даваат младите надежи а плаќаат 40 м за играч ) .

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Се додека не освоиме ЛШ нема да видиме дете како напредува во првиот тим што ви е :rolleyes:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Прв тренинг сезонава со нови симпатични маици:)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
30.628
Види му ти фриз на Сахинчо :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ајмо јефтино самогласке... со двајца купени го добивате Гаго гратис... :icon_lol:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
На листата од 32 кандидати која ја објави УЕФА за најдобар фудбалер на Европа, Реал Мадрид има 7 фудбалери: Пепе, Коентрао, Рамос, Алонсо, Озил, Роналдо и Касиљас.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Higuain: The words from Mourinho, my family, my teammates and of course the amazing fans were the key for my decision to stay.

клошар...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
30.628
Бенфика се заинтересирани за Хесе.

Kajgana Shop

На врв Bottom