Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Е такви работи ќе се случуваат кога се потценуваат противниците. Екскурзија во Минхен, каде Реал од 11 утакмици има 10 порази и 1 реми? Ахам, да. Башка, веќе спомнав, Баерн нема шанси за домашна титула, и со сите сили ќе игра против Реал. Ние ја немаме обезбедено титулата, и иде Ел Класико. Али хеј, што ви е гајле на вас, вие само сакате успеси.
Лол. Ми е гајле за Реал од минатото. Овај Реал ги има сите предиспозиции да биде доминантен над Баерн. После оние утакмици со пресинг над Барса си велев, против кој и да играт вака ќе тепаат. И сега оправдување треба да ни биде тоа што Баерн ја изгубил титулата и бил насочен со сите сили против Реал? Ма не ме еби бе. Втор сериозен тест оваа сезона и него го паѓаат. И шо треба да се задоволувам ја со головите против Атлетико и Осасуна. Не фала брат. И да, збориме за Реал не за Стоук. Ако ми е до успеси ќе навивав за Барселона, барем последниве 3-4 години.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сите и го лупаат на барса, ај и ние веќе

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Еве како се игра против барса... остана од Ди Матео да учи Мурињо...

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Шо како се игра? Еден шут у гол имаа, нели не сакате таква „пичкарска“ тактика, нели Реал не знае да се брани?
ти па доста цело време цитираш секој втор коментар... сакам да кажам дека Челзи играа машки, многу паметно и без притисок... нешто што Мурињо неможе да им го импонира на играчите на Реал...

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Остајте го Челзи сеа си тепаја шо си тепаја, минијатурниве се сега спиздени заради загубава и ќе го дадат својот максимум во сабота....

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Некој да ми најде за со мајорка цени за карти + смештај нешто ако знае ?

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Уефа изгледа ја згреши трансакционата сметка на судијата ... :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Еве како се игра против барса... остана од Ди Матео да учи Мурињо...
Разберите дека Реал НЕЗНАЕ ДА СЕ БРАНИ! Затоа и секоја позначајна утакмица ни е пораз, зошто на секоја таква утакмица Мурињо излага со дефанзивна формација. Сигурен сум дка ако излезе со истата игра што ја игра секоја утакмица, пресинг врз последните играчи на противникот и тимска игра, ќе имаше многу поголем успех у дуелите со Барса.
Еве, нека излезе пак Мурињо на Ноу Камп со дефанзивна формација ќе видите што ќе не снајде. Не смо мие ни Челзи ни Интер. Виде ли како реагираа дефанзивците на Челзи? Максимално смирено, уиграно. Да играше Реал ваке, 5 гола не ни бегаа. Кога ќе ги видим каква паника ги фаќа дефанзивциве наши при ваква ситуација, ноге ми се пресечуаа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Најлошата работа е што влегуваат максимално налутени во следниот натпревар... А на тој натпревар играат против нас. :нинџ:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Најлошата работа е што влегуваат максимално налутени во следниот натпревар... А на тој натпревар играат против нас. :нинџ:
Кој е лут тој е нервозен, кој е нервозен тој греши :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Да изигра одбраната на ниво в сабота и јас плаќам чартер летови за сите од фан клубов и в понеделник ќе одиме на Сибелес да славиме.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Одлична шанса за Реал в сабота!Овие може да се чуваат,а тие што играат ако не оди нека ги повредат да паднат во депресија! :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
А ако сакаме да играме против Барса како вечерва Челзи што играше, тогаш во средина мора да играат Алонсо, Кедира, Лас, Пепе и Сахин. Реал може да игра дефанзивно ама не со Роналдо, Бензема, Озил и Ди Марија во прв состав. Два пати имаме играно слично така, еднаш успеавме, вториот пат не ни успеа тоа поради глупиот црвен картон на Пепе, а ако не беше тој картон сигурен сум дека ќе глеавме исто сценарио како она од купот.

Kajgana Shop

На врв Bottom