- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 936
- Поени од реакции
- 741
Абе цел клас од мене ја научи,и ми се ку*чет сеа на фб,лигуши.......Песнава на која играа Марсело и Роналдо, сеа е хит на фејсбук...
Абе цел клас од мене ја научи,и ми се ку*чет сеа на фб,лигуши.......Песнава на која играа Марсело и Роналдо, сеа е хит на фејсбук...
Што беше мрза - беше, тоа не негирам. Затоа и реков, да не беше мрцина ќе беше најдобар плејмејкер у свет. Али јебига, за ваков играч едноставно неможеш да не речеш секоја чест. Ако се додаде тоа дека беше шпиц, па после беше прекомандуван на друга позиција...пак ќе кажем, секоја чест.Си го фалиме дека талент невиден од наша школа, инаку далеку е од тоа да му кажеме секоја чест,зашто еден спортист пред се е еден голем работник, Гути беше права флегма.
Aбе пак има разлика, тој е арогантен нарцис нен дисциплиниран не игра тимски ама пак трча, Гути не се замараше на терен бе, флегма права, не заслужува спортист да се нарече како што пишав погоре.А талент неопислив.Кога го гледам Балотели ме потсеќа на Гути...неверојатен талент но со мозок на 3годишно дете.
цар озилчо,овие вежбаат овој на фејсбук покер мава.. и после сака прва постава..е нема!!
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=chaviestaњах, овие почнале да ги копираат Бенгуаин и Казил со Чавиеста...