Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Не само тоа, него Хихон на клупата го имаат Клементе, најголемиот хејтер на Реал во целиот свет. За очекување е цигански пристап од Хихон во овој натпревар, паѓање, дајвање на секој контакт и слично, треба многу да се пазат нашите затоа што многу лесно може некој да добие црвен картон. Покрај тоа, неизсоставен е и автобусот на Клементе. 3-0, 4-0 и да ги пратиме Хихон во Сегунда и да се решиме од секогаш жешкиот Ел Молинон.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
секогаш кога Чаби ни е на одмор Сахин го зема тоа место скоро сигурен сум дека така ќе биде и вечерва така ги ротира Мурињо Сахин-Чаби и Кедира-Гранеро

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ако е паметен Мур нема да го игра Роналдо вечер...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Он убаво знае дека е под закана Роналдо, ама ако пак телето мава стативи ќе мора да го игра роналдо :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ја ставам главава на трупче ако не почне Роналдо вечер од 1-ва минута.
А срамота е да сумњаш дека Реал неможе да победи без Роналдо против еден ебан Хихон. Незнам дали би требале да се наречемо еден од најдобрите тимоој у свет ако зависимо од еден играч.
Ако е така зошто тогаш би бил важен да игра против Барселона ?
Ако повеќето рачунаат дека ќе се губат бодови на Ноу Камп зошто тогаш да не биде торпедиран еден Хихон а со тоа и Роналдо ќе си руши свои рекорди... а ако има среќа би играл и против Барса... и можеби би го направил истото :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Како на времето Бензема и Игуаин кога играа сами и решаваа утакмици. Така и вечер да се почне со двете телиња во напад. Марсело лево крило и десно Каљехон.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако е така зошто тогаш би бил важен да игра против Барселона ?
Ако повеќето рачунаат дека ќе се губат бодови на Ноу Камп зошто тогаш да не биде торпедиран еден Хихон а со тоа и Роналдо ќе си руши свои рекорди... а ако има среќа би играл и против Барса... и можеби би го направил истото :)
Молимте не ми ги споредуј Барселона и Хихон, смешно е.
Не ми го разбра постот изгледа, со Барселона и тоа како ќе биде важен Роналдо, зошто е играч од потег. Ама дај бре, од Хихон ли треба да се плашимо ако не игра Роналдо?

Ја би прашал у стилот на Мурињо за одлукава Роналдо да игра вечер, POR QUE???

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Молимте не ми ги споредуј Барселона и Хихон, смешно е.
Не ми го разбра постот изгледа, со Барселона и тоа како ќе биде важен Роналдо, зошто е играч од потег. Ама дај бре, од Хихон ли треба да се плашимо ако не игра Роналдо?

Ја би прашал у стилот на Мурињо за одлукава Роналдо да игра вечер, POR QUE???
Таман е, туку Мурињо и Роналдо се во прашање па јасно е дека ќе игра :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Sahin, Khedira; Callejón, Özil, Cristiano e Higuaín
--- надополнето: 14 април 2012 во 19:25 ---
Го гледам составов на Хихон, и сфаќам зошто Роналдо е во игра, и Мурињо ризикува со него.

Juan Pablo, Lora, Botía, Iván Hernández, Canella, Gálvez, Nacho Cases, André Castro, Trejo, De las Cuevas y Adrián Colunga

Клементе останува верен на својот стил на игра на Бернабе. Стандард, автобус пред гол, и шутирај ја топката во трибини. Ќе го почне овој натпревар со ПЕТ дефанзивци, и двајца деструктивци. Тој би дал 5 години од својот живот само да му земе бод на Реал, а кога би освоил 3 бода би можел уште одма да умре среќен.

Треба да се очекува голем посед, а најлесниот пат до голот најверојатно ќе се бара преку проектилите на Роналдо.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
нема да добие жолт вечерва Роналдо бе,на крај краева напаѓач е нема што да бара на своја половина,нема протести,нема соблекување после голот од 34-5 што ќе го даде вечерва и то е:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Идеме на сигурна победа вечерва. Очекувам во второ шанса да добијат Карим, Ангеле и Кака. Нормално доколку има потреба, ако не тука се Гранеро остали. Дефинитивно Мурињо сериозно разговарал и со Роналдо и со остали кој се под закана. Така да јас не се секирам многу многу ма да пак нешто од внатре ме копка.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Шо требит да се напрајт Арбелоа да не го гледам појке прва постава...ОДМА ПРАМ -.-

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Многу ќе беше покорисен Кака место Каљехон, Каљехон е апсолутно некорисен против вакви бункер екипи.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
изгледа ќе ја губиме титулата на камп ноу..:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom