Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Како можевте вака бе срам да ви е 4ка знаете дека ни е заштитен знак па требаше да навалите уште еден да дадете мајкуму:D
Шала на страна одлични беа посебно прво полувреме фантастични, немам зборови абе газиме ли газиме ејјјјјј :icon_lol:
HALA MADRID !!!

A

apidrone

Гостин
Што сакате, 90 минути да трчаат ко коњи, и после следната утакмица да не можат да одат? Не заебавајте. Следната среда има ЛШ.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ова е Реал!Одлична игра, добри контра напади, феноменални пасови, тимска игра.БРАВО!
Инаку...Чаби е глава на фамилијата :). Прав лидер, мотор на цела екипа...тешко е да се замисли средината без него, ГЕНЕРАЛИШТЕ!!!:)
И морам пак Рамос да го спомнам, зошто ми е идол:), за само 4 натпревари покажа и докажа дека е еден од најдобрите централни одбрамбени играчи(за мене е најдобар)...после вакви феноменални партии не сакам никогаш да го видам десно, никогаш! :)

ХАЛА МАДРИД!!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Што сакате да кажете дека сте незадоволни од она вчера?Па Реал играше само 10 минути,во тие 10 се виде колку е моќен Реал оваа година

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Со Осасуна на 6ти ноември ќе играме од 12 часот. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Што да се кажи за играта,перфекција !
Одлично играме последниов период и оној страшен притисок што го правиме на противникот да неможе да излезе од сопствениот шеснаесетик me gusta. :D Тешко дека некоја екипа би се снашла при ваков притисок од страна на нашиве фудбалери. Кака продолжува со одличните партии,Бензема покажа дека е во голгетерска форма и најповеќе што ме радува е камбекот на Ди Марија. Како само изигра,какви пасови даде,секоја чест. И останатите се за пофалба.
Очекувам да продолжиме со одличната игра и да ја продолжиме победничката низа.
Hala Madrid !

Одличен потег на Марсело,ги направи да изгледаат како мајмуни Де Гузман и Запата.

Kajgana Shop

На врв Bottom