Не, шала на страна, непотребно е да се форсираат и во второ полувреме при водство од 3-0 а имаат наредна утакмица за само три дена. Да беше ова редовно коло, ај пак, али вака е супер сеа...
Ретко когај сум чекал едвај да заврши утакмица на Реал, од што ми е досадно. Затоа у наредниве утакмице нејќем да има 3 гола до 30 мин. и после да гледам лазење по терен. Арно на крај почна да им свири публикава, незнам и тие како не заспаа на ваква игра.
Играа а ла барса коа немаше шо да се прави, на добиена утакмица(ниту тоа не ми се допаѓаше). Бољи тоа отколку да им ја дадеа топката и да беа опасни. Честито победа и назад на второто место зад Леванте.
ДА не беше фаулот над Кедира,ќе се разбудев сабајле за на математика.Али добро,никој не е будала на3-0 резултат да форсират.А најмногу сум радосен за Игуаин - Бензема.Одамна не сме имале олку расположени напаѓачи во исти временски период.Значит немат утакмциа да почнат од прва минута,а да не дадат гол(кога сум тука,мојт некој да ми кажит колку имат точно Бензема,а колу Игуаин голови во Ла лига?).И да,Чаби Алонсо..незнам како ќе опстанит екипава по неговото пензионирање,едноставно
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.