Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
According to 'calciomercato.com' Real Madrid and Barcelona are interested in Milan defender Thiago Silva. Real Madrid could include players such as Lass Diarra or Sami Khedira in addition to 25 million euros for the deal. Thiago Silva is one of the best defenders in the world, he has high speed and good tactically as he can cut the balls very well, the Brazilian player is required by most of the big clubs, but Real Madrid in any case will be able to kidnap the player.

За Кедира одма би го дал.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Кажаа сега на спортските вести дека ќе ја даваат.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
According to 'calciomercato.com' Real Madrid and Barcelona are interested in Milan defender Thiago Silva. Real Madrid could include players such as Lass Diarra or Sami Khedira in addition to 25 million euros for the deal. Thiago Silva is one of the best defenders in the world, he has high speed and good tactically as he can cut the balls very well, the Brazilian player is required by most of the big clubs, but Real Madrid in any case will be able to kidnap the player.

За Кедира одма би го дал.
Потребен ни е еден таков дефанзивец.Како напредува во брзо време би можел да стане најдобиот штопер.

Јас успат и Албиол би го пуштил.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ја ако се прашувам, не би идел сеа на купување на Силва а при тоа да ги жртвуваме Ласс или Кедира.

Варан! Иако има само 18 години, ама дечкото игра ко да е врсник со Карваљо. Имаше податок вчера дека има одиграно исто минути колку Карваљо, има направено само еден фаул, и нема добиено картон за разлика од четирите на Карваљо.

И самите глеате со каква сигурност игра, искулирано и ладнокрвно, го неам видено да се испаничи досега. Нормално, не играл сеуште против некој јак противник, но сепак покажува дека сме собрале јак талент...

Ја сум за да му се даде првенствено нему поголема шанса да се докаже, па ако не ја искористи да се иде на купување на веќе докажан стопер... а ако ја искористи... се знае. :)

Би сакал и утре со ЦСКА у одбрана да ја видам истата четворка од Расинг...

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Др. Лапорта вика оти страдаш од Барселонитис.
А моментално ти од што страдаш ? И не само моментално, воопшто од светот на спортот од што страдаш ? Што те комплексира ? Што те тера да постираш и да тераш инает во туѓ фан клуб ? Тоа што НИЕ сме далеку пред вас ? Си дозволуваш да паднеш толку ниско и да ги искажуваш твоите комплекси во подфорумот на РЕАЛ МАДРИД !?

бтњ!!! И јас, несакајќи си дозволив да паднам толку ниско, што те реплицирав тебе !

I

IBIZA SOUND

Гостин
А моментално ти од што страдаш ? И не само моментално, воопшто од светот на спортот од што страдаш ? Што те комплексира ? Што те тера да постираш и да тераш инает во туѓ фан клуб ? Тоа што НИЕ сме далеку пред вас ? Си дозволуваш да паднеш толку ниско и да ги искажуваш твоите комплекси во подфорумот на РЕАЛ МАДРИД !?

бтњ!!! И јас, несакајќи си дозволив да паднам толку ниско, што те реплицирав тебе !
tuka si greska
tocno deka ste pred nas,ali deka ste daleku malku ke pocekate :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Прави клипови да гледа Меси како се шутираат пенали :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Топло во Москва денеска, -1 до -2 степени, што нам секако многу ни одговара.

Има најави дека Мурињо ќе започне со Контрао, Алонсо и Кедира во средина.

Kajgana Shop

На врв Bottom