Sahin moze da im predava spanski na ovie dvajcata.најбитно е што Озил и Алтинтоп мислат за натпреварот![]()
Real Madrid the movie torrent барај на гугл.ОДНАПРЕД БЛАГОДАРАМ
Ако не му требаат 20 милиони што треба да плати отштета, ќе си идеСега е битно дали он сака да си оди во Јуни.Fuck us...
Реков јас после натпреварот со Сарагоса дека со Гранеро како партнер на Чаби играта во средниот ред добива некоја нова димензија. Сахин би бил уште подобар избор за таа позиција, али знаеме каква е ситуацијата со него. Јас сум за Гранеро да игра и понатаму, Кедира и Лас се тука за потешките натпревари.Некој да го пофали Пиратот? Мене ме бендиса како игра последниве утакмици и против Фарса и против Сарагоса.
те подржувам у ова..како и секогаш де..Ако ја прокоцка оваа предност, слободен е засекогаш!!!
За малце ќе прашав, па што не интересира нас за ЦСКА, али ми текна послеРеков јас после натпреварот со Сарагоса дека со Гранеро како партнер на Чаби играта во средниот ред добива некоја нова димензија. Сахин би бил уште подобар избор за таа позиција, али знаеме каква е ситуацијата со него. Јас сум за Гранеро да игра и понатаму, Кедира и Лас се тука за потешките натпревари.
Иначе откако Вагнер Лов замина од ЦСКА во Фламенго, уште една нивна битна карика го напушти тимот. Кеисуке Хонда премина во Лацио. Оној мал квалитет што го имаа остана во Думбија и Џагоев..
Може без оштета да замине на едно место... знаеш каде...Ако не му требаат 20 милиони што треба да плати отштета, ќе си иде![]()
Дозвола од Мадрид. Околу 50 членови на Реал(можно е и помалце) и 2-3000 евра годината во каса на Реал Мадрид.Што треба да се направи за да можеме да отвориме официјален фан-клуб во Македонија на Реал Мадрид?
од 45 до 65 EVRA годишно се плаќа членаринаАко има заинтересирани, ја ќе земам![]()