Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Некој да го пофали Пиратот? Мене ме бендиса како игра последниве утакмици и против Фарса и против Сарагоса.
Реков јас после натпреварот со Сарагоса дека со Гранеро како партнер на Чаби играта во средниот ред добива некоја нова димензија. Сахин би бил уште подобар избор за таа позиција, али знаеме каква е ситуацијата со него. Јас сум за Гранеро да игра и понатаму, Кедира и Лас се тука за потешките натпревари.

Иначе откако Вагнер Лов замина од ЦСКА во Фламенго, уште една нивна битна карика го напушти тимот. Кеисуке Хонда премина во Лацио. Оној мал квалитет што го имаа остана во Думбија и Џагоев..

A

apidrone

Гостин
Реков јас после натпреварот со Сарагоса дека со Гранеро како партнер на Чаби играта во средниот ред добива некоја нова димензија. Сахин би бил уште подобар избор за таа позиција, али знаеме каква е ситуацијата со него. Јас сум за Гранеро да игра и понатаму, Кедира и Лас се тука за потешките натпревари.

Иначе откако Вагнер Лов замина од ЦСКА во Фламенго, уште една нивна битна карика го напушти тимот. Кеисуке Хонда премина во Лацио. Оној мал квалитет што го имаа остана во Думбија и Џагоев..
За малце ќе прашав, па што не интересира нас за ЦСКА, али ми текна после :)

O

ob1

Гостин
Што треба да се направи за да можеме да отвориме официјален фан-клуб во Македонија на Реал Мадрид?

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
50 души, со картички на Реал Мадрид (како што имам јас)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ако има заинтересирани, ја ќе земам :)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Што треба да се направи за да можеме да отвориме официјален фан-клуб во Македонија на Реал Мадрид?
Дозвола од Мадрид. Околу 50 членови на Реал(можно е и помалце) и 2-3000 евра годината во каса на Реал Мадрид.
Со ова ќе имаме многу предности и поволности, но колку ќе можат да се искористат... Ќе има попусти за карти, дресови, секаква опрема од клубот и такви слични работи.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И еден долг бирократски процес кој може да потрае до 2 години.

Поволностите се многу „поповолни“ ако си у Шпанија. Секако и вака добиваш попуст на карти, merchendise, свое посебно знаме и код...

Убаво е да има секако, но е особено сериозна работа... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom