Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Највише што ми се свиѓа од оваа утакмица е тоа што му докажаа на Мурињо дека може да се игра офанзивно против Барса, и тоа 100 пута подобро отколку дефанзивно!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Највише што ми се свиѓа од оваа утакмица е тоа што му докажаа на Мурињо дека може да се игра офанзивно против Барса, и тоа 100 пута подобро отколку дефанзивно!
Ама дали 90мин може

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Бидете реални на Бускец беше пенал, ама на Абидал не беше.

Сами сме си криви пак, еј од какви глупи шанси примивме гол, и какви други шанси не искористивме, му ја дава на Игуаин внозе тој во него ја шутира. Ама ќерките на судиите ќе ги фати некоја клетва :D
Со прстите ја допре топката и колку толку и го смени бар за малку правецот. Пенал.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Bravo za igrata, bravo za Ozil i najveke za Murinho.

Real nemase sreka ili Barsa imase ne znam sto e ama i jas kako navivac na Barsa mora da cestitam za ovakva promena.

Mnogu raboti ke bea razlicni celo vreme vakov fudbal da gleavme na klasiko.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ама дали 90мин може
Немора 90 мин. со ваква офанзивна формација, ама барем да излезе со тимот кој игра цела сезона, без никакви додатни штопери или задњи везни. Играј го фудбалот што го играш нонстоп, без разлика дали играш со Гетафе или Барса. Друго е кога ќе им се заканиш на Барса неколку пати, отколку да им остаеш да ја играат нивната игра (што у последно време и тоа како Мурињо им ја остава играта, а во тој сегмент се најопасни) и да се плашат од тебе само од евентуални контра-напади. Виде како им влезе вода во уши, незнаеја што праат, скроз ги извадија од колосек. Ја искрено сум задоволен, иако не пројдовмо, ама ова е Мадрид кој сакам да го гледам, МАШКА игра против сите екипи.

И МОРАМ да го пофалим Озил! Ова му беше најверојатно најдобрата партија од кога е во Реал, за на Ел Класико ич да не праем муабет. Мило ми е што тој се освести на дуелите со Барса, исто како и Роналдо.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179

браво за детенцето..му ја скриши кичмата на овој никаквиот...и после ова престанете да го критикувате...сепак е многу подобар од Игуаин...:D

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сега се виде колку е јак Мурињо,требаше да изгуби 5-6 утакмици па да заигра малце офанзивно.
Измените му беа циста десетка...
Пепе дефинитивно е за во санаториум....
Годинава мислам дека конечно ке ја освоите Ла лига з која дркавте последниве години.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Ако начекате full highlights (не само голови) споделете, ради ова глупо сецкање некои клучни работи ги пропуштив. :mad:

Него, дефинитивно среќа ни фалеше тука, со овие шутеви и шанси, Барса ќе не прекичмеше и утакмицата ќе беше наречена дебакл, а тие се шансите, сантими фалат, тие ја прават разликата во фудбалот. Доброто е што многу (вистински) фанови на Барса ќе прекинат да си рачунаат уште од сега 3 бода додатни на Камп Ноу. Само напред, само вака! Озил - Кака, добитна комбинација и некаде 60та минута еден од нив да излегува, зависно од желбите за натамошниот тек на утакмицата. Формата на Озил оди во нагорна линија и очекувам многу од него, повторно.​

Hala Madrid!!!

A

apidrone

Гостин
Е за мене ова беше добра партија на Озил, а не против Билбао... :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Многу подобро играме вака кога нема притисок врз нив, кога се оптишани. Така беше и у реваншот на Суперкупот... мора да се среди притисокот, мора. Видоја дека не се ништо поквалитетни фудбалски педериве...

Добро е што и Озил се враќа у форма. Кака си е човек за вакви натпревари.

Одиме понатаму, до скоро среќавање.... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom