Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да ти кажам право рамноправни сме на Кампот, не знам некогаш што ни се дешава некогаш/

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
во живо кратиме фрејмови
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 23:53 ---
Глумците пеат

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јбг го изгубивме дуелот на Бернабе уште, ама битно да види Мурињо дека со каков состав може да ја посери Барса...

A

apidrone

Гостин
Значи можело против провинцијалциве да се игра добро... само уште малце среќа да не служи, и наши се.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
До сега после дуелите со овие..бев незадоволен и критикував..сега и покрај тоа што не победивме сум задоволен и можам да кажам дека изиграваме одлично..сепак ни фалеше малку среќа, и некој да ја протне топката во голот навреме...примивме 2 гола за кратко време, поради нашо невнимание..и тоа е тоа..нема што да се каже освен во наредните дуели со овие, да се излегува со сличен состав, со иста игра и срце...и да им покажеме кој е кој...ХАЛА МАДРИД !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможело да се игра офанзивно против Барса, жими ку*ов!

Иначе се виде колку успеале да го искоренат глумењето, загусти и одма стара прича. Ебате циганите!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
БРАВО ! БРАВО ОВА Е ТОА ШО СЕ БАРА !!!! НЕМА МОТИВАЦИОНО ПАЃАЊЕ ! НОУ КАМП ? МОУ КАМП !

2 пенали недосудени. ( игра со рака )

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Реков. Само да го видам оној Мадрид кој го сакам, макар и да испаднеме. Мои зборови у божји уши. До детал...

Тоа е тоа, незнам што повеке да коментирам не сум способен, само жалам за поништениот гол. И неможам да опишам колку повеке го сакам клубов после натпреваров. Немам зборови.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Бидете реални на Бускец беше пенал, ама на Абидал не беше.

Сами сме си криви пак, еј од какви глупи шанси примивме гол, и какви други шанси не искористивме, му ја дава на Игуаин внозе тој во него ја шутира. Ама ќерките на судиите ќе ги фати некоја клетва :D

Kajgana Shop

На врв Bottom