Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Карваљо ми беше еден од поомилените играчи, али после сликава подоле го замразив. Но не е тој крив, не знае и самиот што значи ЕЛ КЛАСИКО.

Интервјуто после Ел Класикото во средата. Си се смее како да тепале.

Затоа ние и тешко дека ќе ја добиеме Барселона. Еве како изгледаше соблекувалната на Барселона после поразот во купот:

Ми се чини дека само Икер, Роналдо и уште 2-3 играчи во нашиот тим покажуваат емоции при пораз од Барселона. Другите ич не ги боли таквото.

Се гледа дека и на Роналдо не му е сеедно:

Штом Карваљо се смее на пресот после натпреварот во кој изгуби од најлутиот ривал, јасно ми е какви се играчи играат во овој тим. На лето нека си оди, и така со своите 34 години не гледам како би допринел за овој тим.

Еве како се сакаше тимот:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
А какви се овие бе !? :)

најрелевантен сајт со најупатени новинари у „структурите“ на клубот, кој речиси никогаш не грешат , и не исфрлаат секакви шпекулации се http://www.cadenaser.com/deportes/

сајтот не е стриктно за Реал, но е најинсајдерски и најрелевантен.

„не толку релевантни“ ти се
http://madrid-barcelona.com/realmadrid/noticias/
http://www.defensacentral.com/

и секако АС, каде што у веста треба да читаш дали е од АС или пренесуваат. Ако е од АС ондак има чад...

неколку релевантни новинари за Реал има и на Твитер, ако толку си запнал ќе ти ги пишам и тие... :)

На Марка немој никогаш да им веруваш!

овие се сите на шпански, али имаш гуглтранслетј. :D
espanjol es no problema para mi... esmeralda e kasandra ajuda me mucho :D kuando jo fues chikito :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Карваљо ми беше еден од поомилените играчи, али после сликава подоле го замразив. Но не е тој крив, не знае и самиот што значи ЕЛ КЛАСИКО.

Интервјуто после Ел Класикото во средата. Си се смее како да тепале.

Затоа ние и тешко дека ќе ја добиеме Барселона. Еве како изгледаше соблекувалната на Барселона после поразот во купот:

Ми се чини дека само Икер, Роналдо и уште 2-3 играчи во нашиот тим покажуваат емоции при пораз од Барселона. Другите ич не ги боли таквото.

Се гледа дека и на Роналдо не му е сеедно:

Штом Карваљо се смее на пресот после натпреварот во кој изгуби од најлутиот ривал, јасно ми е какви се играчи играат во овој тим. На лето нека си оди, и така со своите 34 години не гледам како би допринел за овој тим.

Еве како се сакаше тимот:
Кажав уште од поодамна. Она што највише моментално фали у Реал Мадрид е Мадридскиот дух кој го снема по заминувањето на Раул и Гути. Мада и они додека беа у Реал (барем последните две сезони пред нивното заминување) го немаше онној дух што го красеше Реал до пред 6-7 години, ама ипак. Сега не веруем дека некого толку го болат поразите од Барса колку што ги боли Икер, Серхио и уште некој. Ете, погоре можете да видите каква е разликата помеѓу играчите на Реал и на Барса и зошто ние нема да ги добиеме Барса најмалку уште 1-2 години.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Iker: Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo; Granero, Xabi, Özil; Kaká, Cristiano y Benzema.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Што е со Гранеро,да не почнал да му го дудла на Мурињо па овој почнал да го пушта да игра.:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Колку подобро ќе беше место Гранеро, Сахин да стартува ама ај.. Мурињо ваљда знае најдобро.
Све мислам дека Сахин ќе стартува на следново ЕлКласико,ако тогаш Мурињо не игра офанзивно и ако Сахин не биде во првиот состав тогаш дефинитивно Мурињо не знае најдобро
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 21:16 ---
Колку подобро ќе беше место Гранеро, Сахин да стартува ама ај.. Мурињо ваљда знае најдобро.
Све мислам дека Сахин ќе стартува на следново ЕлКласико,ако тогаш Мурињо не игра офанзивно и ако Сахин не биде во првиот состав тогаш дефинитивно Мурињо не знае најдобро

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
со мајорка се извадивме ама оваа утакмица мислам дека нема спас...тешка депресија ги мава играчиве!! второ пипита и каљехон..:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Дојде ред еден смрден баскијски тим како сака да си прави шанси на Бернабе..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мурињо знае Мурињо знае....!. знае , ми иде на нерви више, фрли ги тие што треба, си игра ташакот со Гранеро и Кака, прв пат влагаат, а тимот очаен,Бенз што промаши дрвото, фрлај го Пипа и Каљехон и не кажувај!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom