- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.617
- Поени од реакции
- 14.490
Карваљо ми беше еден од поомилените играчи, али после сликава подоле го замразив. Но не е тој крив, не знае и самиот што значи ЕЛ КЛАСИКО.
Интервјуто после Ел Класикото во средата. Си се смее како да тепале.
Затоа ние и тешко дека ќе ја добиеме Барселона. Еве како изгледаше соблекувалната на Барселона после поразот во купот:
Ми се чини дека само Икер, Роналдо и уште 2-3 играчи во нашиот тим покажуваат емоции при пораз од Барселона. Другите ич не ги боли таквото.
Се гледа дека и на Роналдо не му е сеедно:
Штом Карваљо се смее на пресот после натпреварот во кој изгуби од најлутиот ривал, јасно ми е какви се играчи играат во овој тим. На лето нека си оди, и така со своите 34 години не гледам како би допринел за овој тим.
Еве како се сакаше тимот:
Интервјуто после Ел Класикото во средата. Си се смее како да тепале.
Затоа ние и тешко дека ќе ја добиеме Барселона. Еве како изгледаше соблекувалната на Барселона после поразот во купот:
Ми се чини дека само Икер, Роналдо и уште 2-3 играчи во нашиот тим покажуваат емоции при пораз од Барселона. Другите ич не ги боли таквото.
Се гледа дека и на Роналдо не му е сеедно:
Штом Карваљо се смее на пресот после натпреварот во кој изгуби од најлутиот ривал, јасно ми е какви се играчи играат во овој тим. На лето нека си оди, и така со своите 34 години не гледам како би допринел за овој тим.
Еве како се сакаше тимот: