Фан Клуб: Реал Мадрид

Mercury

ФК Победа
Член од
23 септември 2013
Мислења
1.042
Поени од реакции
485
Изгледа Коентрао во Рома.Ќе дели лекции по левата страна :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Не е моја грижа што играл крило :D

И де баш да видам каде го најде тој податок за аситенции што имал повеќе у утд?[DOUBLEPOST=1438737276][/DOUBLEPOST]м?

еве ти материјал за учебиник,за споредбата од УТД и Реал.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3089118/Cristiano-Ronaldo-completing-sixth-season-Real-Madrid-matches-Manchester-United-career-did-win-trophies-goal-ratio-gone-Does-deserve-nickname-Penaldo.html
Koga dozna za Ronaldo?2009?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
И двaтa нaтпревaри ги игрaaт нa Алиaнц.
Не ми е јaснo, тoлку брзo успевa дa се смени 70к илјaди публикa, или пaк купувaaт кaртa зa двaтa нaтпревaри ?
Пa еден дрес нa тебе, друг вo рaнец и пoсле зaвршувaње нa првиoт нaтпревaр пресoблекувaње нa трибинa :D
Сегa сум зa Тoтенхем, пoсле зa Реaл :D

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
И двaтa нaтпревaри ги игрaaт нa Алиaнц.
Не ми е јaснo, тoлку брзo успевa дa се смени 70к илјaди публикa, или пaк купувaaт кaртa зa двaтa нaтпревaри ?
Пa еден дрес нa тебе, друг вo рaнец и пoсле зaвршувaње нa првиoт нaтпревaр пресoблекувaње нa трибинa :D
Сегa сум зa Тoтенхем, пoсле зa Реaл :D
Блок карта е , за трето место и финале.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Коска сме упм, не памтам кога последен пат во подготовките сме изгледале вака ветувачки. И со овој измешан состав делуваме доста добро. :)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Супер..ептен сум задоволен од мешаниот состав..
Кога би играл тимот од прво полувреме со ББЦ и со Модриќ ,би биле супер..

Најмногу ми се бендисува одбраната.

Ама ни вратија баварците еј... боли во 88ма голот :D :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
Колку беа очајни да победат, значи страшна работа се комплекси. :D Тотално надиграни, нормално, Рамос и Арбелоа едвај дишеа, Даглас Коста паметот им го зема. Мора лев бек и некој наместо Иљара. Арбелоа у вакви утакмици со високо темпо и 10 години помлад да е џабе му е.

Kajgana Shop

На врв Bottom