Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Нешто сметам дека Пелегрини со овие играчи би ја добил Барселона. И се враќам наназад неколку години, и скоро сум сигурен дека најдоброто од почетокот на оваа доминација на Барса најдоброто Ел Класико на Реал е она на Камп Ноу од 2009 година под Пелегрини кога Ибрахимович постигна гол од офсајд. Првото полувреме бевме подобри, ги надигравме, ги спаси Валдес со онаа среќна одбрана на Роналдо, дури и создадовме уште неколку шанси, изнудивме и еден црвен за нив..

Вториот натпревар на Пелегрини не можеше да го добие затоа што за противник имаше една Барселона која беше во полет и која го доби Арсенал со 4 - 1 пред тоа, тука преовладуваше психологијата и стравот на играчите. Патем, Пелегрини е врвен психолог.

Не викам дека Пелегрини е подобар тренер од Мурињо, боже сачувај, туку дека Барселона има преголема мотивација баш против момците на Мурињо, мислам дека и Чави имаше една таква слична изјава, со своите испади Мурињо само додатно ја мотивираше Барселона, и секој пат е се потешко и потешко.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
До кога ќе ни го ебат гзот така како што сакаат..ова е веќе премногу..нема уште сто години да ги тепаме ние на овие..посебно не со играчи како ПЕПЕ..ебати глупавиот, ти го пушташ да игра фудбал он на мајка му путката ја бара на теренот..нека го казнат со сто утакмици сега..да заборави да игра..да му ебам матер..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
Ја мислам дека доста ние анализиравме дечки, редно е Мурињо, Хосе Анхел, Перез и компанија да анализираат... :)

A

apidrone

Гостин
Нешто сметам дека Пелегрини со овие играчи би ја добил Барселона. И се враќам наназад неколку години, и скоро сум сигурен дека најдоброто од почетокот на оваа доминација на Барса најдоброто Ел Класико на Реал е она на Камп Ноу од 2009 година под Пелегрини кога Ибрахимович постигна гол од офсајд. Првото полувреме бевме подобри, ги надигравме, ги спаси Валдес со онаа среќна одбрана на Роналдо, дури и создадовме уште неколку шанси, изнудивме и еден црвен за нив..

Вториот натпревар на Пелегрини не можеше да го добие затоа што за противник имаше една Барселона која беше во полет и која го доби Арсенал со 4 - 1 пред тоа, тука преовладуваше психологијата и стравот на играчите. Патем, Пелегрини е врвен психолог.

Не викам дека Пелегрини е подобар тренер од Мурињо, боже сачувај, туку дека Барселона има преголема мотивација баш против момците на Мурињо, мислам дека и Чави имаше една таква слична изјава, со своите испади Мурињо само додатно ја мотивираше Барселона, и секој пат е се потешко и потешко.
Кога со играч поише, Раул трчаше да изведе корнер?? Не заебавај, каков Пелегрини. И Мурињо не игра, па Барса да се мотивира против него.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
До кога ќе трае ова проклетство ... :unsure:
Не сум фан на Реал, и не сакам да ви се мешам во тема, ама ова не е проклетство. Ова е мајсторија на Барселона до перфектност. А ќе трае се додека Мурињо не се помири со фактот дека е инфериорен во однос на Барселона.

А да, и додека Меси е способен да игра за Барса ;)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Кога со играч поише, Раул трчаше да изведе корнер?? Не заебавај, каков Пелегрини. И Мурињо не игра, па Барса да се мотивира против него.
не рече дека мурињо игра дека со неговите коментари и сите провокации ги мотивира играјачите на барса..него според тебе изгледа добро изиграа реал вечерва..да беше еден Раул и еден Гути во составот сигурно немаше да се дешават вакви работи..
и да мака ми е само за капитенот ни..човекот се труди толку многу..ја посакува оваа победа најмногу на свет, но нема кој од остатокот од тимот да му помогне..кога сите играат без срце и само со желба да убијат некого од противниците..

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Hmm , protiv barsa se nema sredina , ama bas nikakva. Od defanzivna linija pa po krila. Nikako nema napad po sredina. E sea Di Maria e ok za probivi , ima nekakov si dribling ama Ronaldo e cekac od sredinata, ako nema sredina nema Ronaldo, Caljehon i Iguain se isti tipci, takov profil na igraci. Ozil do sega ni ednas ne se pokaza nesto protiv barselona, odbranata ista prikazna , iako ne odigraa kojznae loso za prvpat zaedno , ama dovolno bea 2 greski za da gi kaznat. So znam , mislev deka so Pepe na sredina ke napravea nesto poise ama tenka rabota. Iako imavme mnogu povredeni sepak do negde se drzevme ama so takov xavi ne se moze. Pepe i Koentrao podobro da gi kaznat za sleden natprevar dodatno oti samo moze da ne posramat uste tolku, a i se cudam kako ne popija crveni. I da startot na Karvaljo na kraj nad Mesi bese pameten poteg, kolku i da e bil glup oti ako otidese uste malce napred ke bese 80% sansa za gol , 1:3 e previse kolku i da e tesko na Kamp Nou. (Uste ednas izvinuvanje za latinicava , neam podrska i me uzasno zivcira ali jbg)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Не, кога Реал и одржа лекција на Барселона на Камп Ноу и изгуби несреќно, и тоа со играчи кој му беа изнакупени ( а не сега како на Мурињо кога кој играч сака тој го купува.), и кога уште во првата негова сезона до последно коло Реал се бореше за титула. Не игра Мурињо ама тој самиот со самото свое однесување направи сите тимови кога играат против него додатно да се мотивираат без разлика кој тим го водел.. И тоа е само мое мислење, што не мора да значи дека е точно.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сакам да ве замолам само да не давате признања на вакви дегенерици од фанови какви што ги има на форумов,иако е Барселона е подобра.Ќе бидам искрен и ќе кажам дека не очекував победа вечерва,затоа што најлошо е кога Реал дава прв гол и тоа многу рано како минатото Ел Класико,Суперкупот итн. потоа почнуваат да се занесуваат и многу јасно дека во 45 или веднаш на почетокот на второ примаат толку наивен гол како овој вечерва,второ не ми е јасно како може вечерва да играат некои играчи кои воопшто претходно не играле ни полни 15 минути,Гранеро го гледавме со Осасуна минатата година па дури сега и незнам зошто влегува тој кога го имаме Сахин,Алтинтоп иако беше солиден вториот гол беше негова грешка и не ми е јасно како очекуваше Мурињо Карваљо да биде стабилен во одбраната кога тој скоро цела полусезона утакмица нема видено.А за играчите секоја чест на Рамос кој стварно е најдобриот стопер едноставно по неговата страна никој не ни помислуваше да помине,одлично одиграа со Контрао лево,Ласс беше солиден,Чаби многу нервозен и несконцетриран иако немаше многу грешки од него,Игуаин требаше да остане а Бензема да оди надвор затоа што Бензема се што фати зафркна вечерва освен онаа фантастична асистенција за Роналдо другото се беше катастрофа,Роналдо тој што го плукавме вечерва беше најдобар кај нас,максимално мотивиран дури и доста пати за него се враќаше назад да помогне што стварно чудно од негова страна се на се имаше една шанса и ја искористи.Фалеше Марија вечерва затоа што овие двајца дибеци Бензема и Игуаин ништо неможеа да направат заедно освен да заебат некоја топка.А за Пепе што плукате и вие и оние навивачи на Фарса кои се до 3 години,ај нив ги разбирам,ама вас?Викате зошто Роналдо играл за себе,не го сакал клубот,ова она,а плукате по играч кој е вистински мадридиста,играч на кој му врие крвта и гори од нервоза кога Мадрид губи и го оправдувам за тоа што го направи затоа што сите знаеме како се освојуваше лани Лигата на Шампионите.

На Реал му фали играч како Гути и тоа очајно многу,му фалат тие милиметарски прецизни топки.Вечерва се нервирам затоа што по 3 пат сезонава губиме со пресвт,а како што кажа Моу купот не е приоритет и не ми е толку битно што ќе се случи,но како и секој Мадридиста и во пријателска да е поразот против Фарселона боли и секогаш ќе боли многу повеќе од уживањето во победата против нив.И да испаднеме во купов нема да му замерам на Мурињо,оваа сезона сакам да видам титула во Примера и победа на следното ЕлКласико во неа,се друго ќе биде промашување бидејќе предност од 5 бодови не би требало да пропушти тим како Реал Мадрид.
!!!HALA MADRID!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
До кога??Додека играат Турци, Портгалци и психијатриско не проверени лица.Тимот го изгуби Мадридскиот дух, се можеме ама без него Ел Класико никако.Мојот тим дома, големиот Реал цел натпревар створи 2 шанси.Се срамам...:noze:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
До кога??Додека играат Турци, Портгалци и психијатриско не проверени лица.Тимот го изгуби Мадридскиот дух, се можеме ама без него Ел Класико никако.Мојот тим дома, големиот Реал цел натпревар створи 2 шанси.Се срамам...:noze:
Тотално си во право !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://vukajlija.com/zabava/posteri/383209

Со ова не сакам да ги омаловажим моменталниве играчи (освен поединците кои ги спомнав предтоа), само сакам да кажем дека ова беше тимот кој играше со срце за Реал.
Ниеден играч не обвинуем за поразов, најголемата кривица е кај Мурињо.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Прв пат во живот не посакував победа на Реал и ги колнев да изгубат и ми се исполни желбата...Перез ќе те замолам понатаму и те молам од све СРЦЕ не зимај по твоја желба играчи како Кака, Роналдо, Бензема и ДЕДО ЧАБИ БОНБОНСО остави некој тренер да одбере...ТЕ МОЛАААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom