Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
ТОПКИ
Фудбалерите на Реал сеуште не се излезени на терен, но покрај аут линијата се загрева Албиол. Никој сеуште не знае зошто, ова не било до сега практика. Дали е ова некоја „финта„ на Моу? И нас не збунува акцијата на аут линијата, спринт од 40 метри, па лесен трк, па пак спринт. Албиол сам на Сантјаго бернабеу. !?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ТОПКИ
Фудбалерите на Реал сеуште не се излезени на терен, но покрај аут линијата се загрева Албиол. Никој сеуште не знае зошто, ова не било до сега практика. Дали е ова некоја „финта„ на Моу? И нас не збунува акцијата на аут линијата, спринт од 40 метри, па лесен трк, па пак спринт. Албиол сам на Сантјаго бернабеу. !?
абе тој со фризурата ништо чудно ако се загревал, чудно е Арбелоа... :pos:

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
"I wonder who will win tonight.Hmm "

"Real Madrid are in good form though, leading by five points to Barcelona. But they've won only once against Barcelona in 11 games."

"Nahh, I'm f*cking around. Of course they (Real Madrid) will win"

- (After 00:00h tonight) "Told you"

Инспириран сум за победа вечерва :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Официјално:

Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentra, Xabi Alonso, Pepe, Lass, Cristiano, Benzema e Higuaín.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Di María está descartado, obviamente. No estaba para jugar

Ди Марија нема да биде ни меѓу резервите. :/

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Lass podría ser el lateral derecho y Altintop parte del trivote. No lo sabremos hasta que empice a rodar el balón.

Лас би можел да игра десен бек, а Алтинтоп во средина..

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Lass podría ser el lateral derecho y Altintop parte del trivote. No lo sabremos hasta que empice a rodar el balón.

Лас би можел да игра десен бек, а Алтинтоп во средина..
Има го филнгот алтинтоп, оваа ако не се лажам му е 3-4 утакмица воопшто во реал, и одма против барса, и средина има да биде 100че мапе :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
повеќе го сакав оној што го пишав претходно, но интересно е и ова.

ми се допаѓа експериментов, ма да Карваљо нема утакмица 4 месеци... ќе видиме.

Хала Мадрид!

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Алтинтоп е пребавен за да игра десен бек,таму кје ни ебат мамата...за карваљо да не зборувам...според формацијава ќе играат дефанзивно,го нема ди мариа за да започнува контри,роналдо без марсело и ПЛЕЈ зад него не го бива а другиве се бавни...ај да видиме интересно ќе биде!!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.661
Поени од реакции
88.510
Ај ако можете дајте некој линк преку Сопкаст ;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Алтинтоп е пребавен за да игра десен бек,таму кје ни ебат мамата...за карваљо да не зборувам...според формацијава ќе играат дефанзивно,го нема ди мариа за да започнува контри,роналдо без марсело и ПЛЕЈ зад него не го бива а другиве се бавни...ај да видиме интересно ќе биде!!

Точно е дека Алтинтоп е бавен, али од него нема да се бара да се уфрла напред како Рамос, тој ќе си стои назад. Карваљо ме плаши што нема одиграно натпревар подолго време, иначе е добар технички поткован дефанзивец и сигурно сум дека би се снашол подобро отколку Варан, за Албиол да не правиме муабет.. Од цел овој тим, највеќе ми се допаѓа што Марсело нема да игра, не памтам кога последен пат во Ел Класико одиграл добро.

Ајт со среќа, Хала Мадрид !
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 21:54 ---
Ај ако можете дајте некој линк преку Сопкаст ;)
sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Kajgana Shop

На врв Bottom