Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Незнам зашто али мило ми е што одмара Крис некое време... убаво ми е да ги гледам како се трудат сите да направат шанса за гол а не дај му ја топката нa него нека умре обидувајќи се :)

F

Fl. Perez

Гостин
Нема потреба да игра Роналдо денеска и така имат 2 гола предност. Само памет во глава и може да се извлече нерешено :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според денешниве информации, Роналдо нема да биде стартер ама ипак ќе биде на клупа (веројатно пак по негово инсистирање). Ако стварно има проблеми со коленото, стварно е будала што ризикува на секоја утакмица.
Добро рече коментаторот на СК на прошлата утакмица. Игра под инекции, а тоа се должи на пасијата што ја има према фудбалот. Ама јебем ти и пасија и све, ако се работи за коленото ризикува посериозна повреда.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Illarramendi; Bale, Benzema, Di María!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Casillas: Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao;Illarra, Xabi Alonso, Modric; Di Maria, Benzema and Bale.[DOUBLEPOST=1396978919][/DOUBLEPOST]Јас ипак сакав да почне со Иско место Иљараменди али ајде :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Casillas: Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao;Illarra, Xabi Alonso, Modric; Di Maria, Benzema and Bale.[DOUBLEPOST=1396978919][/DOUBLEPOST]Јас ипак сакав да почне со Иско место Иљараменди али ајде :)
Премногу офанзивна ќе биде така, одлично е вака со Иљара.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Diego López, Pepe, Ramos, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Nacho, Modric, Isco and Illarra.

Ова е тимот што излезе на официјалната од Реал. WTF?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Diego López, Pepe, Ramos, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Nacho, Modric, Isco and Illarra.

Ова е тимот што излезе на официјалната од Реал. WTF?
Грешка им е напишано еве на клипот во истиот пост, иде точниот состав.

[DOUBLEPOST=1396983884][/DOUBLEPOST]Дајте бе сопкаст

Последно уредено:
Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Абе,нешо многу вешти се мислет со топка,дриблет пред 16 ник,враќет на голма...ама дан си ојме со плачење..

Kajgana Shop

На врв Bottom