Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Во петок е ждрепката, со кој би сакале да се сретнемеееее :)

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Роналдо можеби не заблеска на Бернабеу во саботата, но да се каже дека се гуши на големата сцена или дека не спаѓа ни меѓу најдобрите 10 фудбалери во светот, е навистина прилично големо претерување. Можеби Кристијано Роналдо не е добар колку Меси и можеби не може да се истакне на натпревари против Барселона, но тој е човекот кој беше најдобриот стрелец во Ла Лига минатата сезона, со постигнати 41 погодок на 34 натпревари и е човекот кој сосема оправдано е оценет на 80 милиони фунти, затоа што никој досега нема постигнато 107 гола на 110 натпревари.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885

Пример за лош родител... Кај му го даваш детето на Рамос бе !? :eek:
Рамос е груб и енергичен на терен...можеби во приватниот живот и како личост е нежен и полн со љубов :pos:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Рамос е груб и енергичен на терен...можеби во приватниот живот и како личост е нежен и полн со љубов :pos:
Не си ја сватил поентата :pos:

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
The awkward moment when Sergio Ramos asks if he can hold your newborn baby;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Napoli, CSKA, Basel, Bayer Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan
Утре не ги сакам Наполи и Милан. Првиве пошто сакам да гураат подалеку од осмина (а и опасни се до душа...), вториве пошто е досадно више со нив...

Од другиве, сеедно ми е кој. Али не би ги преферирал рускиве екипи, оти 140% ќе смрзнат нашиве таму...

А осеќам дека Милан или Наполи ќе ни се паднат... :cautious:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Утре не ги сакам Наполи и Милан. Првиве пошто сакам да гураат подалеку од осмина (а и опасни се до душа...), вториве пошто е досадно више со нив...

Од другиве, сеедно ми е кој. Али не би ги преферирал рускиве екипи, оти 140% ќе смрзнат нашиве таму...

А осеќам дека Милан или Наполи ќе ни се паднат... :cautious:
Со Леверкузен памти ми зборот...:icon_mrgr:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Јас сакам што е можно појак противник. По можност Милан, нешто многу ми се дигнаа фановиве тука во Македонија се напалија дека газат во една бедна италијанска лига и нешто се влезени во некој филм дека се непобедливи. Сакам ко минатата година една партија така да ги спуштиме на земја:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom