Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Дајте ми некој клип од црвениот на Албиол ако има, не бев дома не ја гледав утакмицава
--- надополнето: 13 декември 2011 во 23:06 ---
...најдов

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не ми изгледа баш среќен Роналдо,се гледа дека му падна тешко поразот од барса.

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Од El mundo deportivo пишале дека Мурињо повикал психијтри,поради поразите од Барселона....Говеда:tapp:

A

apidrone

Гостин
Цел Мадрид му се нафрли, као он да е крив што изгубивме..
Од El mundo deportivo пишале дека Мурињо повикал психијтри,поради поразите од Барселона....Говеда:tapp:
Нив ни психијатри не им помагаат, така да секакви информации од таму подобро е да не ги споделувате :)

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Цел Мадрид му се нафрли, као он да е крив што изгубивме..

Нив ни психијатри не им помагаат, така да секакви информации од таму подобро е да не ги споделувате :)
Абе од Ел Mундо,очекувано е. Ама иритира шо македонскиве веб страни го објавуваат како ова да е проверено. како да не знаат дека ел мундо е каталонски весник. Сепак,шо можи да се очекува од спортденес и такви како нив...

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Абе од Ел Mундо,очекувано е. Ама иритира шо македонскиве веб страни го објавуваат како ова да е проверено. како да не знаат дека ел мундо е каталонски весник. Сепак,шо можи да се очекува од спортденес и такви како нив...
Сепак се во тренд. Ја пратат модата, не ги интересира историјата :P
Ми се повраќа кога ќе прочитам некаде sportdenes ..........

• Ми се допаѓа
Reactions: Mos

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Реално овој Раул Албиол колку црвени во просек по меч има а?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Kaka gave Christmas gifts to more than 20 children during our presentation of the campaign "At Christmas, No child without a toy", which will give out 4,500 toys to children under the tutelage of Madrid and immigrant children without resources. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom