Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
+9 за време на Божиќ и Нова година :свиркам:

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
The title is ours
За фарсата останува :гомце:(морав ново да пробам:vozbud:)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Како и да е у барса на скиање, моментално -6 термепратура, а од 10ти викат и до -9 ќе дошла :X3:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Анхелито (y),ајде нека е со среќа +6 и титулата,па +9 на нова година у трифртаљки и дукс да си чекаме. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Очекувана победа, ќе ги добиевме и да не добиеа црвен кој секако беше заслужен, не можеа да издржат 90 минути под тој силен пресинг.

Ди Марија е цар, колку само ми стана омилен овој играч во последно време.. Она што ме фасцинира кај него е тоа што колку е тој "досаден" за противничките играчи. Би сакал помалку да симулира затоа што не сакам да личиме на каталонците, али она негово тркалање од десет метра после секој старт врз него го тераат секој судија да покаже жолт картон. :D Значи освен што ги извршува и своите и дефанзивните задачи на Роналдо, често врши притисок и на противничките играчи. Тој е клучниот играч за она пресинг игра против Барселона.

Од другите играчи би го спомнал и Чаби, ја изгради секоја можна акција која би била потенцијална опасност кон голот на Атлетико. Роналдо исто така солиден, посебни пофалби за оној пасот кон Игуаин за четвртиот гол. Лас одличен, посебно во одбрана. Останатите како што и треба. :)

Победивме што победивме, +6, е сега следува вистинскиот тест пред Ел Класико, против Хихон кои заедно со Осасуна и Билбао ни се можеби најтешките гостувања во Примера. Среќа што го нема и Депортиво. :) Без Чаби ќе ни биде факинг тешко на тоа гостување, а конечно и Сахин (се надевам) ќе го доживее своето вистинско деби на едно од најтешките гостувања за нас, па автоматски ќе може да заклучиме дали ќе може тој да ни помогне во претстојниот период. По секоја цена, како било, 0 - 1, непостоечки пенал, авто-гол, било што, мора да се добие тој натпревар..

Мурињо никогаш не пропуштил 3 бода предност, сега има големи 6 бода предност. Ми се свиѓа развојот на ситуацијата, оваа сезона би можела да биде пресвртница. Уште па ако ги добиеме на Ел Класико...

Победа против Хихон, пораз од Барселона - шах. Победа против Барселона пораз/нерешено со Хихон - мат. Победа и на двата натпревари - шах мат за Барселона. :cool:

Али треба да останеме на земја и да не летаме, се е во наши раце сега. :pipi:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Газете ги циганите , нека пукнат .
Знае Муки што праи , 6 бода преднос у ракав , со мирни глави сте пред класико , они треба да му ја мислат , под притисок се циганите .

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ваква предност не се испушта. Посебно не со тренер како Мур. Веќе почнуваат резултатите од втората сезона на Мурињо.

Со Спортинг не би требале да имаме никакви потешкотии. Оваа сезона се мизерен тим а тоа го докажаа против Леванте. Ќе оствариме уште една победа до Класико која немора да биде ни со добра игра ни со некој резултат со голема бројка едноставно нека тепаат.
Конечно Алонсо ќе се одмори пошто само вака може да одмори. Не би требало да имаме проблем на таа позија не сега кога имаме ист профил на играч на таа позиција. Мислам дека Сахин ќе даде се од себе да биде повеќе од достојна замена. Барем според мене уверен сум дека тука нема да имаме проблем.

Лас и Рамос на нови позиции играат како препоредени. Лас како десен бек ме изненади пријатно. Вчера беше царчина на таа позиција. Рамос само со полиција би го тргнал од штоперската позиција ...
Ди Марија оваа сезона конкурент на Роналдо за златната топка. И еден од тројката Бенз,Пипита и Озил да се вмеша за трето место:icon_lol:

Нема што многу да се каже за барса... си кикснаа фино лепо кај нашиве младинци. Сарабија:cuc:
Едноставно овие киксови мора да се користат пошто не се чести. Во најдобар случај 9 плус одиме...во најлош се враќаме на 3.

Како играат на гости каталонциве не ме чуди и со убедлива разлика да ги пратиме на Кампот. Но јас ќе бидам задоволен и со рез 1-0 од пенал издајван од Ди Марија во 93минута :LOL:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ме плаши одбраната. Не според тоа како стоиме индивидуално у неа, ете Рамос игра на омилената позиција сеа, Марсело стандардно, со Ласс и Арбелоа не се грижам за десната бековска позиција, Пепе и тој е на ниво...

Али сепак ме плаши нивната „заедничка“ игра... партнерството Пепе-Рамо можеби изгледа фантастично, но на двата посериозни теста, против Атлетико и Валенсија примивме три голови, Валенсија се истури од шанси...

Некако уште не сум сигурен у одбраната, како што бев сигурен лани... Како ќе се справиме со Барса ќе видиме, има време...

За Спортинг, не заборавајте кој му ја прекина низата на Мурињо, па или пак ќе направат „чудо“ или ќе го попијат со камата сеа...

Се’ е супер за сега, ме загрижува само Кака... уште тој фали и да биде шоуто комплетно. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Кака се враќа неделава, така најави Мурињо на пресот во петокот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Кака се враќа неделава, така најави Мурињо на пресот во петокот.
Знам, али од една страна страв ми е, пошто сепак е Кака, тој и повреда - знаеме како е...

Од друга страна пак мислам дека лажирани им се повредите со Карваљо, т.е. за Карваљо сум сигурен дека е опоравен (одамна), само нејќе да ги раздвои Пепе и Рамос.

Се надевам дека така е и со Кака... :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Шта да вам кажем??? Ди Мариа (Силва никогаш немаше да игра волку добро, МУА) најбољи играч Реала, јебе матер свима ко игра против њега.
Утакмицата беше феноменална, каква само јака игра има Реал тоа неможе да се опише, тие пасови на мал простор, таа конторла од Чави па све до Бенз Дајмонд Бој е феноменална. Каква брза игра, Мурињо стварно ги уигра многу јако Реал, сеа само уште Барса да биде поразена и оваа година Реал ќе гази и мачка на лепче све што ќе се појави да му смета на појадаокот на играчите.:sneaky:

ВАМОС РЕАЛ, ПАЗИ ТЕ СЕ ЦИГАНИ ДОЛАЗЕ МАДАФАКЕРИ ДА ВАМ УЗМУ СВЕ
--- надополнето: Nov 28, 2011 3:16 AM ---

Kajgana Shop

На врв Bottom