Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
FIORENTINA na cekor do DRENTE spored skysports

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе видиме има време. Јас искрено мислам дека ќе го продадат секако Виља, само дали на нас или на други ќе видиме. Полека почнуваме со чистката, Дренте е пред преселба во Фиорентина, се надевам дека наскоро ќе се ослободиме од Салгадо, Хајнце и компанија.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Реал бара 50% од сите други приходи на Роналдо, секаков друг профит што ќе го оствари, а првичниот договор беше 40%. Затоа Роналдо бара повеќе плата, а парите што Реал ќе ги зима од тие 50% ќе бидат многу поголеми од тоа што ќе му даваат.

И дај со коментарите за платата оладете малце, мислете пред да напишете.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе ке видиш дека ке го продадат, си чекаат они убава цена, мое мислење е дека кој ке плати најмногу тој ке го добие Виља, а како можна замена доколку Виља не дојде, е Бензема, јас би сакал Бензема да го видам. Доста млад играч, талентиран, Одлична завршница и мислам дека би бил добар напаѓач покрај таков среден ред.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Тешко сеа Виља да дојде, или Валенсија чека крај на лето па да одбере најголемата понуда, или имаат план како да ги вратат долговите без продажба на Виља. Ништо страшно за нас, ја мислам дека не ни има потреба од уште еден напаѓач летово, особено Руд ако се врати во форма.

За Бензема, не ни треба сеа, најубаво ќе биде со него да направат како со Гарај, купи го сеа и остави го уште една сезона да си игра во Лион првотимски фудбал цела сезона, ќе биде спремен за СП, и нема да има ризик од евентуално покачување на цена после добар настап на СП, башка и ќе стави крај на сите шпекулации, не би ми пречело и Хунтелар да го дадат за него, мислам дека беа заинтересирани за него Лион едно време.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Иако на помислата на партнерство на Игуаин и Бензема се радувам како мало дете, не ни треба во овој момент. Ако се зима напаѓач ни треба докажан играч, единствено Виља.

А и денес читав дека го оставиле купувањето на напаѓач за понатаму, наводно Перез зборел со Рафа лично за Чаби Алонсо и цената би му била 30-35 милиони, што ми изгледа прифатливо.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Уште една сезона во домашното првенство, ЛШ (aко се пласираат :icon_neut ) и СП мислам дека ќе му бидат доволно на Бензема да се докаже дали е РМ материјал :)

Чаби Алонсо? Нека го носат што поскоро, иако 35 мил е премногу, 30 максимум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom