Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе донесат уште еден за средина, од Диара нема потреба, Лас го имаме.

Диара само физичка јачина придонесува во тимот, ништо друго.
Тоа е најпотребно за еден деструктивец, трчање и сила. Не ни требаат манекени на средина како Гути да пратат игра како на ТВ. Според мене нема потреба од друго засилување, Лас прва постава а Мамаду резерва. Ни Мамаду ќе се буни по толкава пауза ни ништо.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тоа е најпотребно за еден деструктивец, трчање и сила. Не ни требаат манекени на средина како Гути да пратат игра како на ТВ. Според мене нема потреба од друго засилување, Лас прва постава а Мамаду резерва. Ни Мамаду ќе се буни по толкава пауза ни ништо.
Треба играч за да му биде партнер на Лас, играч како Чаби Алонсо. Гаго ќе биде резерва најверојатно, далеку поразновидна игра нуди од Диара.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Е треба Чаби Алонсо, ама Ливерпул не го дава. Или нека запнат за него или пак нека се насочат кон друг.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
^ Да да сака да игра за Барса хахаххаха

http://74.125.87.132/translate_c?hl=en&sl=es&u=http://lacomunidad.cadenaser.com/ser-deportivos/2009/6/18/el-valencia-esta-haciendo-dano-villa&prev=/search?q=cadenaser&hl=en&rlz=1C1CHMY_enMK306MK306&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhj2ohn_8oNOlAm-uqRN5Xc-8X3GJw

Интересно. Дали е до тие 5 миљ? Секако дека не е. Виља сака да игра во Мадрид. Јасно им е на сите.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
denes zidan vikase deka prevogovorite za riberi se vo tek i se pred kraj a villa 100% doaga u real dodeka real ja odbil ponudata na juventus za diara i vikale deka ne e za prodazba kako sto vidam sezonava ke imame 35 igaci nema nikoj da bide prodaden:vozbud:

Ако е точно тоа дека отприлика 30-35м€ е трансфер буџетот на Барса без продавање на играчи можеби и наш е :zlo:
eee i vie zavrsena rabota e so villa nas e go vidovte kako potpisue na dresot na real i vcera pak kaza moja zelba e da igram u real madrid i deka veke mojot agent go znae mojot klub:P:P:P

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
denes zidan vikase deka prevogovorite za riberi se vo tek i se pred kraj a villa 100% doaga u real dodeka real ja odbil ponudata na juventus za diara i vikale deka ne e za prodazba kako sto vidam sezonava ke imame 35 igaci nema nikoj da bide prodaden:vozbud:
eee i vie zavrsena rabota e so villa nas e go vidovte kako potpisue na dresot na real i vcera pak kaza moja zelba e da igram u real madrid i deka veke mojot agent go znae mojot klub:P:P:P
А може да бидат регистрирани 25
Ми го свана ли постот или мислиш дека сум фан на барса :pos:

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
denes zidan vikase deka prevogovorite za riberi se vo tek i se pred kraj a villa 100% doaga u real dodeka real ja odbil ponudata na juventus za diara i vikale deka ne e za prodazba kako sto vidam sezonava ke imame 35 igaci nema nikoj da bide prodaden
Неверуј дека ќе имаме 35 играчи. Мислам дека Робен, Хајнце и Хунтелар веќе се блиску до трансвер во Тотенхем па така да и другите ќе си идат 35 играчи нема да останат 100% :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
"Yo solo quiero ir al Madrid"
:pipi:

http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-madrid-tiene-decidido-dejar/dasftbpri/20090618dasdaiftb_38/Tes

Според ова, Робен мора да си најде нов клуб, или воопшто нема да го регистрираат за да игра...
Се надевам само дека нема да заврши во Тотенхем или во Шити како Робињо, играч од светска класа е, не го заслужува тоа. Ако има вистина во интересот на Милан, не би ми пречело да замине таму.

Е треба Чаби Алонсо, ама Ливерпул не го дава. Или нека запнат за него или пак нека се насочат кон друг.
Ќе го дадат, само ќе не молзат за пари, испод 25 не верувам да го дадат, има шпекулации дека биле заинтеесирани за Савиола, 20+Савиола и ја би бил среќен мадридиста :)

П.С. За таа позиција измислен беше Де ла Ред, штета шо му се случи тоа, имаше да разара сезонава :(

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Неверуј дека ќе имаме 35 играчи. Мислам дека Робен, Хајнце и Хунтелар веќе се блиску до трансвер во Тотенхем па така да и другите ќе си идат 35 играчи нема да останат 100% :)
Робен сигурно нема да си оди а за Хајнце и Хунтелар највероватно е дека ќе идат у Тотенхем .

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Најдов една страна, за 500 денари дресови шиткаат, штета што неможе во Македонија да нарачам :(

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Јас чекам да почнат да се носат од Кака дресови па од него сакам да си земам:smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Најдов една страна, за 500 денари дресови шиткаат, штета што неможе во Македонија да нарачам :(
Кај бе за 500-че? :О Ако нема за македонија, ќе се јавиме преку гастрабајтери ќе порачаме :D

дај линк жити се :)

Ja ги глеав на една страна, имаше и за Македонија ама 70 фунти беа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom