Фан Клуб: Работнички

M

marko 1996

Гостин
Жално е што после дуелот со Лацио на кој 90% ќе дојдат да ги видат Ѕвездите на Лацио нема да има ни 100 души на стадион на натпреварите од нашето првенство. Одеднаш сите станаа навивачи на Работнички. Искрено се надевам дека и понатаму Работнички ќе има верни навивачи во огромен број затоа што тоа го заслужува.

На фејсбук кометар. Зборовите ко од уста да ми ги земал.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ај малку надеж , барем сламка. Знаете добро сите дека лани Реал испадна у куп од четвртолигаш. И чуда се можни у фудбал.

Член од
1 август 2011
Мислења
34
Поени од реакции
14
Жално е што после дуелот со Лацио на кој 90% ќе дојдат да ги видат Ѕвездите на Лацио нема да има ни 100 души на стадион на натпреварите од нашето првенство. Одеднаш сите станаа навивачи на Работнички. Искрено се надевам дека и понатаму Работнички ќе има верни навивачи во огромен број затоа што тоа го заслужува.

Dobro sto kenjate bezvrska samo i sirite negativnost ?

99% od tie sto bea vcera na stadion ne navivaat za Rabotnicki no podrzuvaat Makedonski tim, sto ne e jasno tuka jas ne gledam.. i Vardar da igrase vo vakvi Evropski natprevaruvanja i onie sto ne navivaat za nego ke bea na stadion. Bitno e da e Makedonski tim, sekoja afirmacija e golem plus za sportot ..

M

marko 1996

Гостин
Dobro sto kenjate bezvrska samo i sirite negativnost ?

99% od tie sto bea vcera na stadion ne navivaat za Rabotnicki no podrzuvaat Makedonski tim, sto ne e jasno tuka jas ne gledam.. i Vardar da igrase vo vakvi Evropski natprevaruvanja i onie sto ne navivaat za nego ke bea na stadion. Bitno e da e Makedonski tim, sekoja afirmacija e golem plus za sportot ..
Кај се тие на обична утакмица бе? Што не идат со брегалница на стадион? Ама они идат со Ливерпул , Болтон ... сакаш да ми кажеш дека ти идеш таму да го гледаш пример крсте велковски а не идеш да го гледаш Жерард или Торес , или Зарате ? Дај не се фолирај боље 3ца да дојдат на стадион што навиваат за работнички.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас ја гледав на Еуроспорт ждрепката и многу ми се исполни душата кога германскиот коментатор рече Македонија, а онај од Уефа со цвикерите не нарече фиром.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Кај се тие на обична утакмица бе? Што не идат со брегалница на стадион? Ама они идат со Ливерпул , Болтон ... сакаш да ми кажеш дека ти идеш таму да го гледаш пример крсте велковски а не идеш да го гледаш Жерард или Торес , или Зарате ? Дај не се фолирај боље 3ца да дојдат на стадион што навиваат за работнички.
Ај бе не кењај. Ја вчера бев на градски зашто ми беше мерак да ги гледам дечките како играат а за Анортозис ми изгорел, незнам ни еден играч. И јас сум од Куманово и баш ми е мерак што македонски клуб се пробива на европска сцена. И ништо помалку не сум навивал од тие верни навивачи на работнички.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.605
Поени од реакции
14.431

Ни самиот не си свесен колку си досаден со муабетов, секој пост во темава ти е како тоа наеднаш сите станале фанови на Работнички, а никако не можеш да сватиш дека никој од тие не е фан на Работнички, туку сите тие го поддржуват тимот што најдобро не претставува во европски рамки.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А вчера со Анартозис кого го гледаа ? :D
Разбери тие вчера што беа на стадион се фанови на Вардар,Македонија,Пелистер,Тетекс и други Македонски тимови,а на стадион беа за да му дадат подршка на Македонскиот претставник во дуелот со кипарски Анартозис.
Можда има некој што одат заради Жерард и Торес но верувај дека 100 пати ќе им биде подраго ако нашиве ги тепаат Жерард и компанија ;)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Чекај, ако добро сфатив... Пошто не сме го гледале Работнички против Брегалница, не смееме да го поддржиме против Анортозис и Лацио?
- Ова звучи како типична мисла на закржлавен навивачки мозок. Најверојатно од 13 до 15 годишна возраст.

Ова исто како кога ќе дојде некој познат DJ на концерт во Македонија, па некој ќе почне да го тупи за тоа колку "фејкери" имало у сала.
Као демек ако не живеам секој ден и по цел ден за една работа, не смеам да ја поддржам или видам во живо кога ќе сакам?

Дај не го тупете со вакви лузерски муабети.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кога има полн стадион за Работнички кога има успеси во Европа - сите се дојдени за да ги гледаат другите.
Кога има полн стадион за Вардар кога има успеси во Европа - SITE NAVIVAAT ZA VARDAR AMA NE SE SVESNI!!!1

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Ти повеќе сакаш Работнички да игра пред 3-ца „вистински“ навивачи, отколку пред 3000 „невистински“, коишто сеедно навиваат за Работнички, само тогаш, поради некоја друга причина?

Со други зборови, повеќе сакаш Работнички да игра пред празни трибини, отколку пред полни, зашто полните „не се вистински“ и, всушност, „невистинските“ навиваат за кој било македонски тим во европски натпреварувања, а не нужно и само за Работнички?

Тој аргумент би држел кога Работнички би бил клуб од друга земја, а не од Македонија. А штом е од Македонија, ќе дојдат луѓе кои преку навивањето за Работнички ќе навиваат за Македонија.

А Работнички, и неговите вистински симпатизери (вклучувајќи те и тебе, претпоставувам) можат само да добијат поголема публика што навива за нив (поради која и да е причина), што секогаш е дополнителен мотив за секој од фудбалерите во екипата.

Значи: ако си вистински навивач на Работнички, радувај се што твојот клуб собрал толкава публика и што се *изборил* за толкава публика.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.025
Кога има полн стадион за Работнички кога има успеси во Европа - сите се дојдени за да ги гледаат другите.
Кога има полн стадион за Вардар кога има успеси во Европа - SITE NAVIVAAT ZA VARDAR AMA NE SE SVESNI!!!1
Што го мешаш пак Вардар, дечкото што го пишал погоре коментарот не е навивач на вардар туку на работнички.

Смешни сте како се обидувате се на нас да ни префрлите, божем ете ги Комитите љубоморат, Комитите сонуваат јак Вардар и слично. Ниту еден од нас не испровоцира нешто на темава, баш спротивното пола од вас пишуваат ете Бардар може да сонува за ова, Миравци она, Комити предавници не го сакаат Работнички...
Епа не го сакаме ама воопшто не завидуваме пошто исти и поголеми успеси сме доживеале од нив. И не боли кур за нивниот успех, ама мене лично ми беше мило што шутнаа циганска екипа, и секако им го честитам успехот, а од друга страна пола од играчите сум ги гледал како тренираат уште од најмали години и мило ми е за нив.
Баш сакам поради овие успеси на Работнички Градски да се наполни во во вторник. Ете сите читате, сите сте известени, и ја знаете јачината на работнички (кога веќе си немате појма колку е јак Вардар). Мечот нема да биде наместен (причина која секогаш ја земате за неприсуство на утакмици), мечот ќе понуди многу повеќе возбуда од вчерашниот, и за жал нема да им ѕвезди од типот на Торес и компанија:(
Повелете на градски барем еднаш во вашите животи (y)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Ке идеме со лацио на стадион....нема звезди во вардар и работнички!!!!
дај боже да го сркне лацио,наш тим конечно да влезе у групите...ке бидеме сите горди,без комити дека они се патриоти :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Лацио е многу поквалитет клуб во сите погледи ако сакаме некое чудо (а сите се надеваме како на минатиот меч) тогаш мора во Рим момците да одиграат на повисоко ниво.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Епа не го сакаме ама воопшто не завидуваме пошто исти и поголеми успеси сме доживеале од нив. И не боли кур за нивниот успех, ама мене лично ми беше мило што шутнаа циганска екипа, и секако им го честитам успехот, а од друга страна пола од играчите сум ги гледал како тренираат уште од најмали години и мило ми е за нив.
Баш сакам поради овие успеси на Работнички Градски да се наполни во во вторник. Ете сите читате, сите сте известени, и ја знаете јачината на работнички (кога веќе си немате појма колку е јак Вардар). Мечот нема да биде наместен (причина која секогаш ја земате за неприсуство на утакмици), мечот ќе понуди многу повеќе возбуда од вчерашниот, и за жал нема да им ѕвезди од типот на Торес и компанија:(
Повелете на градски барем еднаш во вашите животи (y)
Од што е јак Вардар, почнаа другите екипи да се фузираат со него:D

И да, навивачите не ги прават успесите, туку тие на терен што играат ;) ..па што е битно дали имала екипата навивачка група или немала.
Во овој момент кога се работи за екипа од Македонија сите треба да им дадиме подршка, оти ретко им се дава оваква шанса за влез во групна фаза..

Kajgana Shop

На врв Bottom