Фан Клуб: Работнички

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Ова не ви требаше денеска 0-0 со Силекс...Ме разочаравте !!!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Само прв официјален натпревар со нов стратег и пола променет тим. Ќе биде добро. :)
Само Велковски потфрли цел натпревар... :/

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Мислам дека никогаш нема да го тепате Силекс на Градски. Попрво Барса ќе ја тепате...
Како може толку победи да направите со силни противници во подготовкиве, и со Силекс дома 0-0?:nesvest:
Вакви натпревари каде противникот игра со 11 фудбалери во одбрана ни биле одсекогаш најтешки.
Инаку за овој натпревар очекував повеќе особено од Андонов.
Имавме една пречка и неколку шанси од кој Силекс ја исврли на двапати топката од гол линија,додека Силекс имаше една опасна контра кога нивниот напаѓач излезе очи во очи со голманот,но Стефановиѓ одбрани.
Тоа е одприлика она што се случуваше денес на овој натпревар.
Следна ни е на гости со Ренова и се надевам на подобра игра и подобар резултат.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Само прв официјален натпревар со нов стратег и пола променет тим. Ќе биде добро. :)
ne e dobro...
ja cekav da bidete konkuretni za shampionska titula ....a vie 0 0 igrate so Sileks. a so Renova u tetovo mislite deka ke tepate ??? nikogas.. maksimalen rezultat nereshen mozete da zemate...a na druga strana nie imame lesni natprevari...

taka sto vi ostana da igrate za 2 mesto....poveke nisto ne mozete eve ja vi garantiram

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ne e dobro...
ja cekav da bidete konkuretni za shampionska titula ....a vie 0 0 igrate so Sileks. a so Renova u tetovo mislite deka ke tepate ??? nikogas.. maksimalen rezultat nereshen mozete da zemate...a na druga strana nie imame lesni natprevari...

taka sto vi ostana da igrate za 2 mesto....poveke nisto ne mozete eve ja vi garantiram
Не е се завршено само по еден натпревар.Јас и понатаму очекувам Работнички да и биде најголемиот конкурент на Шкендија!

П

Паспарту

Гостин
Колку што има експерти на форумов, толку нема ни на А1 и Сител заедно...

Па уште и гарантираат :icon_lol:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
ne e dobro...

ОК, ќе ја имам твојата гаранција предвид.
А видиш, Ренова па изгуби од Брегалница денес, 3-1. Ќе ми кажеш дека и тоа го гарантираше?
Ти се молам, колку што нашево првенство е непредвидливо/местено/испревртливо/нешто четврто... Ретко кое е. :)

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Не е се завршено само по еден натпревар.Јас и понатаму очекувам Работнички да и биде најголемиот конкурент на Шкендија!
i jas ocekuvam rabotnicki da bide najgolem konkurent na Shkendija.Isto taka koga pocne sezona 1 i 2 kolo i nie bevme vaka pa posle igraci pocna da igrat dobro i da davat rezultati

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
/\
Симов нема шанси да брани,2 утакмици е казнет. И кој е тој Радовиќ што сте ни го пишале у можен прв состав ?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Костов оставка си поднел ?!

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Костов оставка си поднел ?!
Си поднесе оставка иако според мене он е најмалку крив за овие лоши резултати.
Криви се фудбалерите кој си замислуваат дека се некои ѕвезди а играат катастрофално лошо.
Сега дури и третото место е далеку,па единствена шанса за излез во Европа е Металург да го освои купот,а притоа да не биде шампион.
Само така и како 4ти ке излеземе во Европа.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Лапнавте доста добри фудбалери за наши услови, а сеуште ви делат правда Силекс и Скопје.
Важно сите пријателски ги добивте во зимската пауза, исто ко Евро Лига да сте освоиле... штета што не ви дадоа пехар за таков успех. :pehar:

Kajgana Shop

На врв Bottom