- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 3
Ова не ви требаше денеска 0-0 со Силекс...Ме разочаравте !!!
Вакви натпревари каде противникот игра со 11 фудбалери во одбрана ни биле одсекогаш најтешки.Мислам дека никогаш нема да го тепате Силекс на Градски. Попрво Барса ќе ја тепате...
Како може толку победи да направите со силни противници во подготовкиве, и со Силекс дома 0-0?:nesvest:
ne e dobro...Само прв официјален натпревар со нов стратег и пола променет тим. Ќе биде добро.
Не е се завршено само по еден натпревар.Јас и понатаму очекувам Работнички да и биде најголемиот конкурент на Шкендија!ne e dobro...
ja cekav da bidete konkuretni za shampionska titula ....a vie 0 0 igrate so Sileks. a so Renova u tetovo mislite deka ke tepate ??? nikogas.. maksimalen rezultat nereshen mozete da zemate...a na druga strana nie imame lesni natprevari...
taka sto vi ostana da igrate za 2 mesto....poveke nisto ne mozete eve ja vi garantiram
ОК, ќе ја имам твојата гаранција предвид.ne e dobro...
ja cekav da bidete konkuretni za shampionska titula ....a vie 0 0 igrate so Sileks. a so Renova u tetovo mislite deka ke tepate ??? nikogas.. maksimalen rezultat nereshen mozete da zemate...a na druga strana nie imame lesni natprevari...
taka sto vi ostana da igrate za 2 mesto....poveke nisto ne mozete eve ja vi garantiram
i jas ocekuvam rabotnicki da bide najgolem konkurent na Shkendija.Isto taka koga pocne sezona 1 i 2 kolo i nie bevme vaka pa posle igraci pocna da igrat dobro i da davat rezultatiНе е се завршено само по еден натпревар.Јас и понатаму очекувам Работнички да и биде најголемиот конкурент на Шкендија!
Ништо чудно...Костов оставка си поднел ?!
Си поднесе оставка иако според мене он е најмалку крив за овие лоши резултати.Костов оставка си поднел ?!