Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не ви требаше денеска 0-0 со Силекс...Ме разочаравте !!!

Само прв официјален натпревар со нов стратег и пола променет тим. Ќе биде добро. :)
Само Велковски потфрли цел натпревар... :/

Мислам дека никогаш нема да го тепате Силекс на Градски. Попрво Барса ќе ја тепате...
Како може толку победи да направите со силни противници во подготовкиве, и со Силекс дома 0-0?:nesvest:

Вакви натпревари каде противникот игра со 11 фудбалери во одбрана ни биле одсекогаш најтешки.
Инаку за овој натпревар очекував повеќе особено од Андонов.
Имавме една пречка и неколку шанси од кој Силекс ја исврли на двапати топката од гол линија,додека Силекс имаше една опасна контра кога нивниот напаѓач излезе очи во очи со голманот,но Стефановиѓ одбрани.
Тоа е одприлика она што се случуваше денес на овој натпревар.
Следна ни е на гости со Ренова и се надевам на подобра игра и подобар резултат.

Само прв официјален натпревар со нов стратег и пола променет тим. Ќе биде добро. :)

ne e dobro...
ja cekav da bidete konkuretni za shampionska titula ....a vie 0 0 igrate so Sileks. a so Renova u tetovo mislite deka ke tepate ??? nikogas.. maksimalen rezultat nereshen mozete da zemate...a na druga strana nie imame lesni natprevari...

taka sto vi ostana da igrate za 2 mesto....poveke nisto ne mozete eve ja vi garantiram

ne e dobro...
ja cekav da bidete konkuretni za shampionska titula ....a vie 0 0 igrate so Sileks. a so Renova u tetovo mislite deka ke tepate ??? nikogas.. maksimalen rezultat nereshen mozete da zemate...a na druga strana nie imame lesni natprevari...

taka sto vi ostana da igrate za 2 mesto....poveke nisto ne mozete eve ja vi garantiram

Не е се завршено само по еден натпревар.Јас и понатаму очекувам Работнички да и биде најголемиот конкурент на Шкендија!

Колку што има експерти на форумов, толку нема ни на А1 и Сител заедно...

Па уште и гарантираат :icon_lol:

ne e dobro...

ОК, ќе ја имам твојата гаранција предвид.
А видиш, Ренова па изгуби од Брегалница денес, 3-1. Ќе ми кажеш дека и тоа го гарантираше?
Ти се молам, колку што нашево првенство е непредвидливо/местено/испревртливо/нешто четврто... Ретко кое е. :)

Не е се завршено само по еден натпревар.Јас и понатаму очекувам Работнички да и биде најголемиот конкурент на Шкендија!

i jas ocekuvam rabotnicki da bide najgolem konkurent na Shkendija.Isto taka koga pocne sezona 1 i 2 kolo i nie bevme vaka pa posle igraci pocna da igrat dobro i da davat rezultati

/\
Симов нема шанси да брани,2 утакмици е казнет. И кој е тој Радовиќ што сте ни го пишале у можен прв состав ?

Костов оставка си поднел ?!

Си поднесе оставка иако според мене он е најмалку крив за овие лоши резултати.
Криви се фудбалерите кој си замислуваат дека се некои ѕвезди а играат катастрофално лошо.
Сега дури и третото место е далеку,па единствена шанса за излез во Европа е Металург да го освои купот,а притоа да не биде шампион.
Само така и како 4ти ке излеземе во Европа.

Лапнавте доста добри фудбалери за наши услови, а сеуште ви делат правда Силекс и Скопје.
Важно сите пријателски ги добивте во зимската пауза, исто ко Евро Лига да сте освоиле... штета што не ви дадоа пехар за таков успех. :pehar:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom