Фан Клуб: Пелистер

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Инаку имаше доста луѓе вчера на трибина како за пријателски натпревар. То е, малку треба за да се вратат сите на стадион
супер ко така,немав можност да дојдам и да видам и како напредуваат играчите..Ќе видиме дали дел ќе се вратат и ќе станат од по кафичи

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Пишуваат за ФК Пелистер а клале слика од РК Пелистер....:facepalm:АМАТЕРИ...:D

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Денес е платена котизацијата за оваа сезона, управата наводно веќе пикирала друг шпиц главевски многу тактизирал многу време се чекал,за два до три дена ке се знаело

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.075
Според ова шо го видов на клипот е добар, ама друго е клипот, на клипот се собрани сите најдобри моменти од цел натпревар, на дело треба да се покажи остај клипој :D

На таа позиција и имаме играчи не ни мораше да земат, јас мислам доволни се само уште 2 играчи и да се затвори списокот. Јас мислам дека треба да земиме еден десен бек и еден напаѓач (така појак напаѓач, оти ако чекаме на Чаки и Драганчо ништо нема да напрајме)
На другите позиции сме добро пополнети и доколку се донесат некој подобри играчи на овие позиции, јас мислам дека со оваа екипа можиме да играме во Европа, да завршиме 3-4 место во првенството...
јас како шо разбрав 3та или 4та лига играл Никола Марковски ама нема врска...многу се труди и трча колку сите заедно ...само уште да го договрат
Драганчо повреден бил не идел на тренинг ова недела така слушав збораја едни на трибина
и овај од Исланд многу борбен бе...ги покоси Новачани...многу спремен е.
само уште да се вклопат да се уиграт и мислам Европа не ни бега
публиката се интересира...имаше можи од 80 % од утакмиците од ланската сезона повеќе
сега добар распоред...да се земат првите кола поени па да биди полн стадионот :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.336
Поени од реакции
8.389

Море секоја година да има избори е лекот за нас друго чаре нема !

Инаку Понеделник на 16 се игра пријателска во Прилеп со 11Октомври потоа на 19 играме со Брегалница во Штип и на 22 со Тетекс во Охрид , за котизацијата пиша сандак дека е платена но изгледа(по мое) има проблем односно се касни со трансвормацијата но сигурно се ќе се реши по регуларен пат бидејќи е ангажиран истиот човек(адвокат) што беше за првиот клуб што се приватизира во фудбалот во Македонија !

Поради тоа што и други клубови доцнат со трансвормацијата ждрепката што беше закажана за утре е одложена !
http://ffm.com.mk/vestirazno/ffm-go-odlozhuva-utreshnoto-izvlekuvanje-za-novata-sezona-2856

За шпиц и јас наслушнав некој нови имиња но прво да почекаме што ќе биде со Главески не му се чека на Горазд повеќе што можеби е и оправдано ...

p.s.инаку гледам Кико Д. си пишал за Никола Марковски па кажи нешто повеќе за него што играч е ?Освен информациите дека играл грција 2 или 3 лига(клуб никој не знае) и дека е од с.Кравари нема ништо на нет ;)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
http://kajgana.com/rendzers-isfrlen-vo-najnizok-rang
Видете на најтрофејниот клуб во Шкотска шо му напраја, а кај нас на Варадар титула му дадоја после сезоната кога требаше да испадни !!!
Добро бе маму му ебам, зашо не си гледате у свој двор ? И као човек после да не ви вика дека имате комплекс од Вардар ? :tapp: Што има врска ова со муабетот што го правите последниве страни. Па уше вика титула му дадоа :pos:

Него глеам се појачувате по малце, ваљда конечно ќе видиме асално дерби по толку време. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
p.s.инаку гледам Кико Д. си пишал за Никола Марковски па кажи нешто повеќе за него што играч е ?Освен информациите дека играл грција 2 или 3 лига(клуб никој не знае) и дека е од с.Кравари нема ништо на нет ;)
Мислам дека втора лига играше ама не сум сигурен. Пред да оди таму играше за 11ти октомври. Инаку доста борбен играч со добра реализација. Малку послаба страна му е то шо оди многу остро во дуели и често знај да повреди противнички играч. И знам дека е на проба и ништо не се знај. Ако му понуделе договор најверојатно ќе прифати, а ако не ќе се врати во Грција да игра.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
дај нека го врата Блажевски.....нема никакво инфо за детето откога замина во грција,знае некој што се случува со него ?!

детето навистина имаше стил и ефикасност,за нашата лига - прва лига играч/иште

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
дај нека го врата Блажевски.....нема никакво инфо за детето откога замина во грција,знае некој што се случува со него ?!

детето навистина имаше стил и ефикасност,за нашата лига - прва лига играч/иште
За Хоризонт Здравје потпиша уште пред некоја недела....
Не чекаа многу за да го лапнат Турновци,класа играч,таков играч ни треба/ше....

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Добро бе маму му ебам, зашо не си гледате у свој двор ? И као човек после да не ви вика дека имате комплекс од Вардар ? :tapp: Што има врска ова со муабетот што го правите последниве страни. Па уше вика титула му дадоа :pos:

Него глеам се појачувате по малце, ваљда конечно ќе видиме асално дерби по толку време. :)
абе пиши си таму кај вашите теми,се гледа кој има комплекс шо досадва тука терајте си таму работа и не се мешајте тука...И како не ти е срам за вардар да пишуваш не ми е јасно?!?!денес најголем срам е то бе чоек,така победи така титули,како фудбал така ракомет,и тебе како не ти е срам да навиваш за клуб шо го враќаат од 2 лига и му поклонуваат титула,финасирана од град шкупи,и клубот воедно со друго има Миравци..резил сте.п.с не се мешајте во наши теми,како шо и јас ни ги читам ни коментирам вашите и за друг пат подобро да се ќита,пишувај македонски ;)
--- надополнето: 14 јули 2012 во 14:13 ---
Новиот тренер како личи,изгледа амбициозен има став,тактика???го знај некој да кажи подобро,мислење ова-она?овај ш е напаѓачот Драганчо мислам се викаше околу 35 год шо има...тој уште е во клубот така?ќе биди во составот шо е како е со него?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Новиот тренер како личи,изгледа амбициозен има став,тактика???го знај некој да кажи подобро,мислење ова-она?овај ш е напаѓачот Драганчо мислам се викаше околу 35 год шо има...тој уште е во клубот така?ќе биди во составот шо е како е со него?
Ти пишаја погоре за Драганчо дека е повреден.
А за тренеро неможиме да кажиме шо тактика и каков фудбал ќе практикува само од 2 пријателски утакмици. Треба да помини некое време па да видиме шо и како ќе биди. Ама бадијала ќе биди ако играат доста офанзивен фудбал а не купат класичен центарфор.

Kajgana Shop

На врв Bottom