Фан Клуб: Пелистер

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
И ќе ја ебиме мајка ти сите !

Тони Велјановски ми рекоја дека бил.
да да ...па играше тој кај нас
беше во Напредок и са последната сезона во Вардар

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
24 годишниот играч за врска Марко Павлов е нов играч на Пелистер...
Екс младински репрезентативец...
Ланската сезона играч во тимот на Бреидаблик од Исланд...
Пред то кратко време играл во Б тимот на Бетис од Севиља....Ај да видиме шо играч е.....:vozbud:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Вака добар изгледа според клипчето ама ќе видиме како ќе се покажи.

Z

ziko bt

Гостин
Сеа па везњаци имаме и за извоз...
Не е лошо да се носат по поќе играчи за поголема конкуренција ама побитно е ми се чини да се пополнат подефицитарните позиции,сеа ко шо разбрав имало наши Австралијанци,Канаѓани шо тренират со првио состав,па ништо чудно да остани и некој од нив,ако не се работи за дезинформација.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.719
Поени од реакции
3.080
Не е лошо да се носат по поќе играчи за поголема конкуренција ама побитно е ми се чини да се пополнат подефицитарните позиции,сеа ко шо разбрав имало наши Австралијанци,Канаѓани шо тренират со првио состав,па ништо чудно да остани и некој од нив,ако не се работи за дезинформација.
ke gi ozenite u bt ajde i taka toa cekaat cupinjata :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас го знам тој шо е од Нов Зеланд и шо тренираше со екипата ама некни на пријателската со Работник го немаше.
Исто и Драганчо го немаше.

Z

ziko bt

Гостин
Јас го знам тој шо е од Нов Зеланд и шо тренираше со екипата ама некни на пријателската со Работник го немаше.
Исто и Драганчо го немаше.
Можи има и нешто плус,ама ваљда за курташак се дојдени шом не ни ги пробват на пријателска...
Шо се однесва до мене,јас би го вратил Мајкл Цветановски ко беше оломнани кај нас ептен на ниво си изигра,па на фајде ќе ни е некој 'поискусен' дефанзивец.
ke gi ozenite u bt ajde i taka toa cekaat cupinjata :pos:
Абе ако треба и од Пустец ке му наредиме женачка,само да потпишат кај нас:icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Можи има и нешто плус,ама ваљда за курташак се дојдени шом не ни ги пробват на пријателска...
Шо се однесва до мене,јас би го вратил Мајкл Цветановски ко беше оломнани кај нас ептен на ниво си изигра,па на фајде ќе ни е некој 'поискусен' дефанзивец.
Абе ако треба и од Пустец ке му наредиме женачка,само да потпишат кај нас:icon_lol:
Јас зборав лично со играчот и ми рече дека оди само за да тренира со нив и ако се покажи и ако му понудат договор ќе го прифати. Ама изгледа ништо од то.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Според ова шо го видов на клипот е добар, ама друго е клипот, на клипот се собрани сите најдобри моменти од цел натпревар, на дело треба да се покажи остај клипој :D

На таа позиција и имаме играчи не ни мораше да земат, јас мислам доволни се само уште 2 играчи и да се затвори списокот. Јас мислам дека треба да земиме еден десен бек и еден напаѓач (така појак напаѓач, оти ако чекаме на Чаки и Драганчо ништо нема да напрајме)
На другите позиции сме добро пополнети и доколку се донесат некој подобри играчи на овие позиции, јас мислам дека со оваа екипа можиме да играме во Европа, да завршиме 3-4 место во првенството...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
433
Бев и ги гледав денес и можам да кажам дека во Бурхан има голем потенцијал и треба да гледат да го задржат а не да го дат за Х. 000 евра на скопските екипи.
Исто така и Рутевски супер изигра. Да беше некоја година помлад ќе беше екстра засилување.

Само незнам кој беше тој шо играше заден везен првото. Andobt кажи ако знајш кој беше.
Бурхан овој ли е и што позиција игра?

Член од
28 септември 2011
Мислења
734
Поени од реакции
1.043
ако не се напрај стадионот поарно да не излегваме европа оти сите пари ќе ги дајме за гостуваше во скопје шо ќе треба да играме наместо да ни стојат во буџет ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ако не се напрај стадионот поарно да не излегваме европа оти сите пари ќе ги дајме за гостуваше во скопје шо ќе треба да играме наместо да ни стојат во буџет ...
Ќе играме Струмица или Прилеп, кој ги *** скопјани :D

Kajgana Shop

На врв Bottom