Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.126
- Поени од реакции
- 8.073
да да ...па играше тој кај насИ ќе ја ебиме мајка ти сите !
Тони Велјановски ми рекоја дека бил.
беше во Напредок и са последната сезона во Вардар
да да ...па играше тој кај насИ ќе ја ебиме мајка ти сите !
Тони Велјановски ми рекоја дека бил.
И ти не јади и исчезни од темата !nemam majka ne tuku jadi burek
Не го познав зато прашав.да да ...па играше тој кај нас
беше во Напредок и са последната сезона во Вардар
ke gi ozenite u bt ajde i taka toa cekaat cupinjataСеа па везњаци имаме и за извоз...
Не е лошо да се носат по поќе играчи за поголема конкуренција ама побитно е ми се чини да се пополнат подефицитарните позиции,сеа ко шо разбрав имало наши Австралијанци,Канаѓани шо тренират со првио состав,па ништо чудно да остани и некој од нив,ако не се работи за дезинформација.
Јас го знам тој шо е од Нов Зеланд и шо тренираше со екипата ама некни на пријателската со Работник го немаше.Сеа па везњаци имаме и за извоз...
Не е лошо да се носат по поќе играчи за поголема конкуренција ама побитно е ми се чини да се пополнат подефицитарните позиции,сеа ко шо разбрав имало наши Австралијанци,Канаѓани шо тренират со првио состав,па ништо чудно да остани и некој од нив,ако не се работи за дезинформација.
Можи има и нешто плус,ама ваљда за курташак се дојдени шом не ни ги пробват на пријателска...Јас го знам тој шо е од Нов Зеланд и шо тренираше со екипата ама некни на пријателската со Работник го немаше.
Исто и Драганчо го немаше.
Абе ако треба и од Пустец ке му наредиме женачка,само да потпишат кај насke gi ozenite u bt ajde i taka toa cekaat cupinjata
Ne ne od bt cupe edno od ubajte tie mada tie ke dojdam odma ne im e problem toaАбе ако треба и од Пустец ке му наредиме женачка,само да потпишат кај нас
Јас зборав лично со играчот и ми рече дека оди само за да тренира со нив и ако се покажи и ако му понудат договор ќе го прифати. Ама изгледа ништо од то.Можи има и нешто плус,ама ваљда за курташак се дојдени шом не ни ги пробват на пријателска...
Шо се однесва до мене,јас би го вратил Мајкл Цветановски ко беше оломнани кај нас ептен на ниво си изигра,па на фајде ќе ни е некој 'поискусен' дефанзивец.
Абе ако треба и од Пустец ке му наредиме женачка,само да потпишат кај нас
Бурхан овој ли е и што позиција игра?Бев и ги гледав денес и можам да кажам дека во Бурхан има голем потенцијал и треба да гледат да го задржат а не да го дат за Х. 000 евра на скопските екипи.
Исто така и Рутевски супер изигра. Да беше некоја година помлад ќе беше екстра засилување.
Само незнам кој беше тој шо играше заден везен првото. Andobt кажи ако знајш кој беше.
Ќе играме Струмица или Прилеп, кој ги *** скопјаниако не се напрај стадионот поарно да не излегваме европа оти сите пари ќе ги дајме за гостуваше во скопје шо ќе треба да играме наместо да ни стојат во буџет ...