ЧКЕМБАРИ ВЕЛЕС
УЛТРАС ВЕЛЕС аКа Подгрупа на чкембари од велес.... Често идат со вас...:smir:Браво незнам шо да кажам... алал да му е... зверој!едноставно не можев да поверувам ко го видов резултатот!
разбрав дека му дале по 6000 пред утакмица....
![]()
па незнае и си се смее...УЛТРАС ВЕЛЕС аКа Подгрупа на чкембари од велес.... Често идат со вас...:smir:
Мора да има некој шо не се разбира а си се меша во муабетите,зато не се лутете:salut:па незнае и си се смее...
ОФФТОПИКпа незнае и си се смее...
оти оффтопик наша е темата иначе и јас незнаев дека се декларират како подгрупаОФФТОПИК
знам дека има од велес!!!
ама не требаше да напишиш ЧКЕМБАРИ ВЕЛЕС... мислам глупо е...
лозари идат со нас... ајде ЧКЕМБАРИ КАВАДАРЦИ...:pos2: :pos2:
оти оффтопик наша е темата иначе и јас незнаев дека се декларират како подгрупа
Со Лозари сме побратимени,дечките од Велес си навиваат за Пелистер само што за наши услови неможат стално да се со нас,но кога имаат можност доагаат така да треба да се има почит кон сите шо доагаат со нас и навиваат за Пелистер :salut:ОФФТОПИК
знам дека има од велес!!!
ама не требаше да напишиш ЧКЕМБАРИ ВЕЛЕС... мислам глупо е...
лозари идат со нас... ајде ЧКЕМБАРИ КАВАДАРЦИ...:pos2: :pos2:
Браво незнам шо да кажам... алал да му е... зверој!едноставно не можев да поверувам ко го видов резултатот!
разбрав дека му дале по 6000 пред утакмица....
добиле по 5000 денари и му било ветено дека ќе му дадат уште во текот на оваа недела односно петок па ќе видиме
недела ако победиме ќе биди лудило што е до мене подобро да се чуваат силите за со дрита оти купот ние најголема шанса за европска виза но сепак овие деца покажаа како се браната боите на ФКПЕЛИСТЕР па можеби ќе победат на трите утакмици со металург милано и дрита :helou:
да се разбереме....не се декларираме како подгрупа на Чкембари туку има неколку души шо одиме да навиваме за Пелистер со Чкембари кога сме во можност...на пример со Вардар дојдов лично ја сам пошто другите испаднаа пички и не дојдоа откажаа заради времето ама мене ништо неможеше да ме откаже од тоа да отидам на дербито и така и беше дојдов сам од Велес...а тоа Чкембари Велес го пишав онака лично за мене пошто едноставно уште од мал го сакам Пелистер,така речено живеам за него,ме боли кога не му оди на клубот и слично.оти оффтопик наша е темата иначе и јас незнаев дека се декларират како подгрупа