Фан Клуб: Пелистер

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Не ми е јасно како може втор град по големина да има еден фудаблски тим и да го тресе финансиска криза. Па зашто на пример Чкембари не направат некаков бојкот или не знам било што за да се врати клубот на старите патеки. Пошо како што гледам ако не се случат драстични промени ќе се случи судбината од пред неколку години.:smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
мора да се напраа нешто за да се спасе клубо

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Не ми е јасно како може втор град по големина да има еден фудаблски тим и да го тресе финансиска криза. Па зашто на пример Чкембари не направат некаков бојкот или не знам било што за да се врати клубот на старите патеки. Пошо како што гледам ако не се случат драстични промени ќе се случи судбината од пред неколку години.:smir:
Нека е те чуди тоа.Прост пример Вардар како реноме на македонскиот фудбал до пред некој месец губеше по 9-1.А е од најголемиот град на Македонија.Нека не те чуди тоа.Второ на жалост голема битолскте фирми ич не даваат пари за спортот.За до бојкот рано е според мене сепак не е до толку стигната работата сите очекуваме да се реши проблемот а слушам биле пак на разговори со градоначалникот.Сепак горе долу задржан е костурот на тимот(Менде Степановски останува).Само да земат редовна плата и да има мотивираност кај нив и тоа е тоа.

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
До кај е повредата на Питошка? И пред да почни првенството имаше најави дека Литекс ќе си ги земи Миранда и Жуниор... ама чим изиграа вчера, значи дека барем до на зима ќе бидат тука. Јое, браво за страната, можи и некое порталче да се вметни таму, не само форум. www.fkpelister.com.mk никој не ја одржува, за жал, а супер страна е

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Абе работам и на то.Најдов чоек шо ке ја одржава за без пари само да плајќат по 1500 мислам треба месецо на хостинг копмапинјата.Јас и то детето ке ја одржаваме www.fkpelister.com.mk
Зедов број од управа за да зборанм ама ми рече сега зафанети сме да се подсредат работиве ке биди и то ке ни ја отсапат.А во план е и ckembari.com да напрајме со еден друго дете само да ја довршиме Ултрас странаа и форумо.Ке биди се во свое време знајш кај нас како одат работите се бавно оди.

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Терај бате, чим имаш време и желба

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Пелистер-Динамо Тирана 0-0 пријателска во Охрид

Сабота исто така пријателска со Победа во Битола

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Кај сте бре Чекмбари ве нема ништо да пишете?

Искрени честитки и на бодот и на навивањето, одлична атмосфера, топ баклеада. :helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Јакооо беше :zver::zver::zver:

Само шо си идам од Битола

Од Кавадарци бевме околу 20 души(правите Лозари 11 души)
Чкембари беа во многу добра бројка и со одлично навивање посебно во второто полувреме:zver::zver:
Играта на двата тима беше многу добра а и многу груба

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
abe vie komitite nemozite za k.r da mu se fatite na 4kembarite da vi kazam iskreno
go gledav natprevarot na tv i 4kembarite se slusaja poveke od komentatorot a vie bevte od stranata kaj sto bese kam i niso ne se slusavte zatoa ve molam ne se faleto koga sve samo obi4ni pi4kici
pozz do 4kembarite
p.s. pusete komitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Еве пар слики, ама за да не ја правам темата сликовница... другите слики можете да ги најдете тука. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom