Фан Клуб: Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.569
Поени од реакции
8.787
крвопис...........вардар последен на полусезона,сега се крстиме да изигра за нас да опстаниме:pos:
Сето тоа благодарение на ,,легендите" во управата и новиот тренер !
Утре милум силум мора да победиме ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
30 август 2012
Мислења
3.723
Поени од реакции
6.612
Утре ако не победиме последна со Беса дома ќе зависи и директно да не отпадниме, а бараж одиме 99%.

Со Воска плус 3 бода ама Воска последни 5 требаше да игра со сите под нас, така да сите ќе ги имат.
Со Гостивар и Силекс нема шанса нешто да чепниме на гости.
Така да се освен победа утре последно коло со Беса се ќе одлучува.
А само требаше да ја тепат Брера дома и се ќе беше завршено уште пред две кола сега реми двете екипи задоволни и тоа е тоа .
Ама кога се телиња тоа е

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.569
Поени од реакции
8.787
Утре ако не победиме последна со Беса дома ќе зависи и директно да не отпадниме, а бараж одиме 99%.

Со Воска плус 3 бода ама Воска последни 5 требаше да игра со сите под нас, така да сите ќе ги имат.
Со Гостивар и Силекс нема шанса нешто да чепниме на гости.
Така да се освен победа утре последно коло со Беса се ќе одлучува.
А само требаше да ја тепат Брера дома и се ќе беше завршено уште пред две кола сега реми двете екипи задоволни и тоа е тоа .
Ама кога се телиња тоа е
Со нерешено против Тиквеш исто и последно коло против Беса пак се спасуваме но најубо е утре да тепаме да бидиме рает после Тиквеш следно коло сам си решава со Беса дома за да го одбегни баражот па Брера и Беса да си решаваат меѓусебе

Член од
30 август 2012
Мислења
3.723
Поени од реакции
6.612
Со нерешено против Тиквеш исто и последно коло против Беса пак се спасуваме но најубо е утре да тепаме да бидиме рает после Тиквеш следно коло сам си решава со Беса дома за да го одбегни баражот па Брера и Беса да си решаваат меѓусебе

Тешко, ќе одиме така бараж под услов да не изгубиме последно дома со Беса па да испадниме директно .
Утре мора да тепаме ако не ќе треба вадење на гости Силекс или Гостивар.

Член од
18 август 2019
Мислења
293
Поени од реакции
480
Денеска Тиквеш е двојка како планина.Пелистер ќе се спаси 100%,а Тиквеш мора да победи денес

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.762
Поени од реакции
3.178
Ti se bi dal da ispadnime,kao demek ni posakuvas opstanok,ah be so koj go disime vozduhot
Ti bese onoj so dojavite ? Mn si napaten be da mu se snevidi. Od stontolku imas prljava dusa ona sto ti go sakas go prepisuvas na drugite. Opusti se iscisti ja dusata I pocni da razmisluvas. Edino sto se bi dal e mojot tim da bide najdobar a daj boze I sekoja godina da ima vecno derbi so tradicija na isti kvalitet.
Nemozes da go razberes toa ti kazav zasto.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.723
Поени од реакции
6.612
Денеска Тиквеш е двојка како планина.Пелистер ќе се спаси 100%,а Тиквеш мора да победи денес
Од кај знаеш дека ќе се спаси , од кој ти е дојавата ?
Денес ако изгубат виси опстанок т.е. со Беса последно ќе зависи кој ќе отпадни кој бараж

Kajgana Shop

На врв Bottom