Фан Клуб: Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.569
Поени од реакции
8.786
крвопис...........вардар последен на полусезона,сега се крстиме да изигра за нас да опстаниме:pos:
Сето тоа благодарение на ,,легендите" во управата и новиот тренер !
Утре милум силум мора да победиме ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
30 август 2012
Мислења
3.722
Поени од реакции
6.612
Утре ако не победиме последна со Беса дома ќе зависи и директно да не отпадниме, а бараж одиме 99%.

Со Воска плус 3 бода ама Воска последни 5 требаше да игра со сите под нас, така да сите ќе ги имат.
Со Гостивар и Силекс нема шанса нешто да чепниме на гости.
Така да се освен победа утре последно коло со Беса се ќе одлучува.
А само требаше да ја тепат Брера дома и се ќе беше завршено уште пред две кола сега реми двете екипи задоволни и тоа е тоа .
Ама кога се телиња тоа е

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.569
Поени од реакции
8.786
Утре ако не победиме последна со Беса дома ќе зависи и директно да не отпадниме, а бараж одиме 99%.

Со Воска плус 3 бода ама Воска последни 5 требаше да игра со сите под нас, така да сите ќе ги имат.
Со Гостивар и Силекс нема шанса нешто да чепниме на гости.
Така да се освен победа утре последно коло со Беса се ќе одлучува.
А само требаше да ја тепат Брера дома и се ќе беше завршено уште пред две кола сега реми двете екипи задоволни и тоа е тоа .
Ама кога се телиња тоа е
Со нерешено против Тиквеш исто и последно коло против Беса пак се спасуваме но најубо е утре да тепаме да бидиме рает после Тиквеш следно коло сам си решава со Беса дома за да го одбегни баражот па Брера и Беса да си решаваат меѓусебе

Член од
30 август 2012
Мислења
3.722
Поени од реакции
6.612
Со нерешено против Тиквеш исто и последно коло против Беса пак се спасуваме но најубо е утре да тепаме да бидиме рает после Тиквеш следно коло сам си решава со Беса дома за да го одбегни баражот па Брера и Беса да си решаваат меѓусебе

Тешко, ќе одиме така бараж под услов да не изгубиме последно дома со Беса па да испадниме директно .
Утре мора да тепаме ако не ќе треба вадење на гости Силекс или Гостивар.

Kajgana Shop

На врв Bottom